Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Jupiter_QK

[Prezentare] Saints Row: The Third

Recommended Posts

Poster :

image-B841_4E792515.jpg

Numele jocului : Saints Row: The Third

Descriere : Saints Row 3 (Saints Row: The Third) este un nou titlu dezvoltat de Volition si THQ, jocul urmand sa fie lansat pe 18 noiembrie 2011 in Europa.

Β 

Actiunea are loc la cativa ani dupa cucerirea orasului Stilwater, Third Street Saints fiind incarcerati dupa ce jaful asupra unei banci nu a mers conform planurilor. Aflati in inchisoare, liderul gastii afla ca o nou grupare interlopa, Syndicate, a pus stapanire pe mare parte din oras. Reusind sa evadeze din inchisoare, Johnny Gat, personajul principal, refuza o intelegere cu The Syndicate pentru controlul Stilwater, asa ca trebuie sa-si mute operatiunile intr-un orasel din apropiere, Steelport. Gruparea adversa si-a inceput deja activitatile aici, controland trei factiuni: Morning Star, Luchadores si The Deckers. Pe langa cele trei grupari Syndicate, o agentie guvernamentala, numita Special Tactical Anti-Gang (STAG), incearca identificarea si eliminarea oricarei actiuni ilicite.

Β 

Initial, Saints Row 3 trebuia sa fie prezentat in cadrul E3 2010 dar THQ a retras jocul, oferind dezvoltatorului inca un an pentru a lucra la el. Saints Row 2, titlul lansat de THQ in 2008 pentru PC, Xbox 360 si PlayStation 3, a fost vandut in peste 5,4 milioane de exemplare de la lansare si pana in prezent.

Pe ce consola se joaca : PS3 , Xbox 360

Trailer :

Share this post


Link to post
Share on other sites

Apare si pe, PC :X dabea astept imi place sper sa nu aibe buguri ca la SR2.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...