Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

juicyfigy

Wii U va fi lansat la sfarsitul acestui an

Recommended Posts

Dupa un an in care au inregistrat pierderi enorme (2011), Saturo Iwata presedintele companiei Nintendo, a declarat ca urmatoarea consola produsa de Nintendo, Wii U va fi lansata spre sfarsitul acestui an.

 

Wii U va fi aratat din nou publicului larg in iunie la E3 in Los Angeles. Wii U a fost dezvaluit si la E3 in 2011 insa nu i-au fost descrise specificatiile cu care va fi construit si nici jocurile alaturi de care va fi lansat.

 

Componentele consolei se afla in mainile dezvoltatorilor ce se ocupa de creearea jocurilor cu care va fi lansata consola. Insa studiourile au primit ordin strict sa nu divulge specificatiile consolei in ciuda forfotei presei din Japonia. Alaturi de aceasta "ceata" creata de nedivulgarea specificatiilor, se crede ca Wii U va putea produce efecte vizuale la fel de extraordinare precum cele mai bune jocuri ale consolelor Xbox 360 si PS 3.

 

 

Intre timp Iwata cauta solutii de a stopa pierderilor create de compania sa, declarand ca la sfarsitul anului financiar care se incheie la 31 martie anul curent, Nintendo va avea pierderi uriase. El spera ca in viitorul an Nintendo sa aiba un profit mare. Pentru aceasta se bazeaza pe viitoarele titluri care se vor lansa in viitorul apropiat pentru 3DS si pe Wii U.

 

 

 

Sursa :

Like4It

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...