Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

mixXL

Steaua a bagat FRIGUL in Twente: "Venim la Polul Nord! Cel mai frica ne e de ger!" Care e stelistul care a speriat Olanda:

Recommended Posts

steaua-a-bagat-frigul-in-twente-venim-la-polul-nord-cel-mai-frica-ne-e-de-ger-care-e-jucatorul-care-a_size1.jpg

Steaua - Twente, 16 februarie, in direct la ProTV si pe voyo.ro!

ย 

Evert Blueming este numele celui trimis de Twente sa-i urmareasca pe stelisti la fiecare meci amical din Antalya. Acesta a dezvaluit ca olandezii iau foarte in serios Steaua - nu exista vreo favorita in dubla mansa din Europa League

ย 

"Sansele sunt egale. Stim Steaua, e echipa buna si ne-a demonstrat-o si in amicalele din Antalya. M-au impresionat mai multi stelisti, insa in special Tanase. Mi se pare ca e un jucฤƒtor de calitate, in jurul caruia se face tot jocul. Ne vom lua masuri suplimentare in cazul lui. Totusi, altceva ne ingrijoreaza mult mai tare.

Am auzit ca in aceste zile la Bucuresti e vremea proasta. Si in Olanda s-au amanat meciuri, insa temperaturi de minus 20 de grade nu au fost si vom avea o mare problemฤƒ sa jucam la Bucuresti pe un asemenea ger. Practic, venim la Polul Nord pe 16 februarie, nu la Bucuresti" spune scouterul lui Twente in Gazeta Sporturilor.

ย 

Sursa : Sport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...