Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Recommended Posts

8ISsQ.jpg

 

George Copos nu a renunţat la transferul atacantului muntenegrean Stefan Nikolic şi spune că aşteaptă ca Steaua să anunţe dacă va activa clauza de cumpărare definitivă a vârfului de la Poli.

 

În sezonul recent încheiat, Rapidul a resimţit din plin lipsa unui atacant de careu veritabil, nu puţine fiind cazurile în care Răzvan Lucescu a fost nevoit să improvizeze în ofensivă.

 

Stefan Nikolic a apărut pe lista Rapidului în momentul în care a avut probleme la Steaua, însă câteva evoluţii bune l-au readus pentru muntenegrean în graţiile patronului Gigi Becali. Nikolic a evoluat la Steaua sub formă de împrumut, roş-albaştrii având opţiunea de a-l achiziţiona definitiv pentru 800.000 de euro. E însă greu de crezut că Becali va plăti această sumă şi e de aşteptat că patronul Stelist să negocieze cu Marian Iancu o sumă mai mică. În cazul în care Steaua nu va activa clauza de transfer, pe fir va intra imediat George Copos.

 

MM Stoica a anunţat în urmă cu câteva zile că Nikolic va rămâne sigur la Steaua, însă patronul Rapidului dă de înţeles că nu a ieşit din cursa pentru achiziţionarea muntenegreanului.

 

"Momentam nu pot să vă spun mai multe de Nikolic, dar urmează că zilele următoare să se decidă viitorul jucătorului", a declarat Copos pentru ProSport.

 

"Stefan Nikolic va continua cu noi. Asta este foarte important de ştiut, pentru că este un jucător foarte iubit de suporteri" , Mihai Stoica, manager general Steaua.

 

Sursa: ProSport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...