Jump to content

Entity

Members
  • Content Count

    823
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Entity


  1. O idee foarte buna.Multe persoane posteaza diferite stiri, de pe site-uri care folosesc diacritice.Unele persone primesc warn pentru neprelucrarea stirilor.Avand in vedere cele de mai sus, sunt PRO.

    Posteaza doar copy-paste dar nu o citesc sa vada continutul acelei stiri

     

    Nu e chiar asa... Daca vrei sa postezi o stire fara s-o citesti tot o faci. Iei frumos stirea, o bagi in Word, dai search pe â, ã si le dai replace all si gata. Mai mult de 2 minute nu-ti ia.

     

    Eu cred ca e necesar. Ce conteaza ca stai sa prelucrezi stirea. Cum ziceam si mai sus, exista modalitati s-o postezi corect si fara sa o citesti. In schimb, noi suntem un forum de gaming romanesc si nu vad de ce diacriticile ar fii interzise, ca practic acum sunt interzise. PRO de la Peleu 4.gif

     

    EDIT: Ca sa nu mai zic ca descurajam userii sa posteze stiri. Cu ce ma incalzeste pe mine ca postez o stire la o sectiune? Pentru +1? Stim cu totii ca numarul de posturi e fix ciuciu. Cine posteaza, posteaza ca sa informeze userii.

    Sunt uni Useri care posteaza pentru a informa jucatori de pe egaming ,dar alti sunt doar asa de umplutura,hai sa postez si eu o stire de dragul +1-ului. Si asa nu se vorbeste corect romana ,se mai baga si diacriticile deja se face o ciorba si ju######te .

     

    Contra/.


  2. Nu inteleg? Cum adica sa-ti planifici? Pai noi planificam etapele. Am ales sa facem acest campionat acum pentru ca nu prea mai pleaca lumea. Daca ai de gand sa pleci "in concediu" pentru o perioada mai lunga de o saptamana, te rog anunta-ne.

     

     

    Imi voi reprograma meciurile pur si simplu.este vreo problema? Voi discuta cu toti cei care voi avea de jucat meciurile in sapt aceea si le voi amana putin


  3. Eu stiu ca ,conflictul care a declansat acest razboi mondial a fost asasinarea arhieducelui Francis Ferdinand, mostenitorul tronului Austro-Ungariei in Bosnia.

    Razboiul a fost local intre Austro-Ungaria si Serbia dar s-a extins in numai cateva luni ,cuprinzand mai tarziu state precum ,Franta,Anglia,SUA,Rusia ,Germania ,facandu-se astfel 2 tabere Antanta si Puterile Centrale

    Parerea mea, e aceeasi la toate razboaiele ,lipsa de ocupatie, daca eu nu am sare hai sa dau peste vecinul buzna sa ii fur sarea ,pentru ca eu nu pot sa il rog frumos (ceva de genu)


  4. Am scapat din lac in put din cauza razboiului astuia. De la dilau de Hitler la cialapanezul de Stalin si comunismul. Totusi, imi place sa cred ca am fi dus-o mai bine daca ar fi castigat Germania razboiul, iar noi am fi ramas cu ei :))

    Daca ramaneam cu germanii ? crezi ca ne era mai bine? iti zic eu ca daca Germania castiga razboiul si noi eram de partea lor azi nu ne mai numeam Romania ci Germania de est.

    totodata sunt curios ,daca noi ramaneam aliati cu nemtii pana in ultima clipa ,ce se intampla? eram impartita si noi in doua cum a fost Germania? eram luati de rusii si faceam parte din URSS?


  5. Romania este intr-o perioada de scadere continua . Faceti un calcul . Cum era Romania in perioada interbelica , a 6 a putere mondiala ca fond monetar , o ar###### foarte puternica , evreii si masonii fusesera expulzati din Romania , si chiar si tiganii , Atunci a fost cea mai buna perioada a Romaniei , cand era guvernata de Antonescu cu sprijinul lui Hitler . Apoi Romania a fost " cucerita " de ar###### rosie si de comunisti si a decazut totul , iar acum Romania este sub democratie si a decazut si mai mult fata de comunism. Democratia este cea mai incorecta si mai josnica forma de guvernare .

    ai si dreptate dar si gresesti.

    Vezi ca Romania a atins apogeul in perioada lui Ceausescu prin ani 70-80 ,atunci Romania era in floare,avea o economie stabila, nu avea datorii la alte state ci din contra trebuia sa primeasca anumite sume de bani , oferea locuri de munca asigurate pentru toata lumea,locuinte masini etc.Nu existau ,cum exista acum clase sociale,Bogati saraci si aia si mai saracii.Atunci toti erau egali(chiar daca altii avea 5 masini in loc de 1 ,dar erau foarte putini,nu cum sunt acum toata lumea cate 10 case ,10 masini,10 terenuri si altii mor de foame pe strazi) .Ce-i drept aveau anumite puncte foarte slabe. ,dar dupa ani 80 din cauza ca ,Ceausescu voia sa se desprinda de Moscova noi romanii am vazut acest lucru ca pe o amenintare si o destabilizare a politicii a economiei a societatii.

    Spui tu ca pe timpul lui Antonescu era mai bine? ne era bine pe naiba.Romania a fost sprijinita de Hitler cu ce? cu 5 10 soldati? sa fim seriosi.

    Daca Romania nu se alia cu Germania Nazista razboiul se termina mai repede .

×
×
  • Create New...