Jump to content

Phenom

Members
  • Content Count

    926
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Posts posted by Phenom


  1. Nick: Phenom

    Level: 15

    Vreau mod/skin pentru: Cleo mode pentru a schimba camera, am nevoie pentru poze sau pentru a face videol-uri. Am gasit cateva pe google dar nu le prea pot folosi deoarece imi ofere avantaje gen zbor si sunt ilegale.

    Sa arate gen(poza - optional; sau descriere):  -

     

     


  2. Cine il critica? La cate conturi clona apar pe comunitate nu mai ai cum sa-ti dai seama cand cineva face misto sau chiar vorbeste serios. Chiar si daca e bun cum zice el, nu poti pur si simplu sa 'ceri' si gata ti se ofera pentru ca tu esti x de pe nu stiu ce comunitate. Asta e si motivul pentru care am facut misto, mi se pare tiganie,

    • Like 1

  3. Cu placere. Cum vrei sa fii luat in serios cand ai facut un topic de genul acesta? Ai 10 minute de cand esti pe aceasta comunitate si deja ai inceput cu dreptul. Legat de ce iti poate capul, sincer sa fiu nu stiu, nu te cunosc dar pot sa-mi dau seama din ceea ce faci tu, spre exemplu acest topic mi-a dat cateva detalii despre ce iti poate capul.

    Unii il au doar pentru ca sa nu le ploaie in gat.

     

    P.S: Nu am glumit, daca ar fi decizia mea ai fi fost promovat, te sustin si la presedintia tarii daca o sa doresti.


  4. PRO pentru mesajul informativ, contra la partea in care userii care nu sunt logati sa nu aiba acces la sectiunile forumului. Sunt pro doar in cazul in care el vede ce sectiuni sunt pe forum dar sa nu aiba acces sa vada topic-uri respectiv informatii din acele topic-uri. De ce? Spre exemplu un vizitator vede un anumit topic si este interesat de el, daca nu are cont, nu poate sa vada continutul acelui topic si automat isi face cont daca doreste.


  5. Nick-ul userului: L0sTmyMinD

    Link cu topicul: http://forum.egaming.ro/topic/146219-reclamatie-alberto15-admin/

    Citatul:

     

    Nick-ul tau : MindFuck

    Nick-ul celui reclamat: AlberTo15
    Reclam pentru: Pentru mute 3 ore
    Descrierea faptei pentru care reclami:(din ce cauza ,te-a injurat,jignit etc.): Pai, am dat un /ad, stiu ca e ilegal sa dai /ad cum ca vinzi arme.. asa ca am scris subtil, Vand materiale de constructii, si daca e ilegal nu inseamna ca trebuie sami dea kick, mia dat kick omu, dupa care mam luat de el, fara sal injur fara sal iau la misto. Iam zis sa se impuste ca e obsedat de pc.. nu e o jignire, nu e luat la misto, e opinia mea personala. Baiatul sa gandit sami dea 3 ore, doar asa ca e el admin si ce sa zica hai sau dau 3 ore ca eu is smecher, imi permit ca oricum adminii ma apara mereu. Asa ca am primit, 3 ore pentru luare la misto + limbaj.. Vreau sa aduca argumente unde am folosit limbaj indecent, sau unde lam luat la misto.
    O dovada (o poza ceva): http://iceimg.com/i/.../711b701b54.png

     

    PS: Nu mai folositi fraza ca nu neam tras sireturile/chilorii deodata, ca niciodata no sa stiti cu cine de ce varsta inaintata e pe langa voi, multi dintre voi sunteti kinderi.. degeaba sunteti marfa in fata unui joc!

     

     

     

    Pe bune?  :lola:


  6. Nick-ul userului: photo001jpg
    Link cu topicul: http://forum.egaming.ro/topic/144973-plangere-photo001jpg/

     

    Citatul: 

     

    Salut.

    Nu credcai cont CLONA slaid ii fratemiu sti assisteny despre ce este vorba jucam  cateodata dupa acelasi IP are PC lui dar cand se mai strica etc joaca dupa al meu si cu contul mi-am facut contul acum 2 luni pe samp si pe forum slaid avea ban pe cont pe forum si daca tot nam mai jucat i lam imprumutat si lui cateva zile 2 3 zile pana ii deschide contul lui si dupa 1 luna cam asa mam reapucat desamp si mi-am luat contul inapoi.Nu cred cai vorba de cont CLONA.Oricum imi astept pedeapsa.

     

     

    :cecaractere:

    • Like 3
×
×
  • Create New...