MasterChef

Members
 • Content count

  98
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About MasterChef

 • Rank
  Joiner
 • Birthday 04/21/1994

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  d
 • Nick CS
  d
 1. Frumos , poate faci si ptr mine un gift am sa iti dau pm , daca nu te superi.
 2. Eu zic sa pleci din comunitatea asta ,nimeni nu te sufera & am observat ca te critici cu toata lumea , copilas. Daca compar creatiile tale cu are lui Just , as zice ca poti sa taci Cat despre just , gj man frumos .
 3. Din punct de vedere artistic te felicit ... moral iti sugerez o schimbare. Unele creatii sun frumoase , ultima este copiata cu acea fata.
 4. Sunteti numai loviti de soarta , banditule tu ce te implici atat de mult , In caz contrar el primeste ban nu tu , te bagi ca musca'n lapte , sa te observe lumea "moldoveanule". Dati un verdict aici si dati closed pe urma , ca deja au facut la +1 ca la anunturi administrative. @ Arma ca astea se detecteaza la admin , din cate stiu si acest mod este unul noi nu cred ca ar trece cu vederea peste asa ceva. Armele care nu se detecteaza la admin sunt : Aka47 , m4 , degle , mp5 = Astea se pot descoperi numai daca adminul este cu ochii pe tine. Este imposibil ca in acel moment sa nu fi fost admin si afk sa fi fost , cand revenea tot observa. Pana la urma discutia era intre : eXemplu , Vlady si admini .... Inteleg v-ati dat toti cu parerea , dar este de ajuns odata, ori postati ptr +1 ori postati ca sa va aflati si voi intreba Eu zic sa m-ai taceti si sa vedeti ce spune Sharp , vad ca restul adminilor nu sunt siguri...
 5. Uitati ce oameni , smokeru acum esti in stare sa critici , cand ai fost admin nu ai stiut eu zic sa iti vezi de treaba ta , se scrie "mele" nu "male" . Voi stiti sa criticati oameni , ca ala face , drege , distruge ... dar niciodata nu respecati si stiti dc ? pentru ca sunteti prea increzuti. @ eXemplu : iti consumi nervii degeaba , daca sustii ca nu ai cod... Nu-i lua in seama asteapta raspunsul final. @ Wolverine : daca taceai , filozof ramaneai ... Sti tu ma ratonule ca a bagat cod ? Vedeti de abuzu tau , daca ar sta sharp sa verifice tot PD-ul , FBI-ul si NG-ul , luati ban , dar cand e vorba de alti ...Nu ala e prost ala e asa , ala e asa. Eu zic sa-ti vezi de copilaria ta. @ GTZ : Tie ar trebui sa iti dea admin pentru cate sti , pacat ca nu esti in stare sa critici ... Oare nu stiu eu bine sau tu cunosti modul asta m-ai bine ca oricare altul. @ bAnDiTu : Sa inteleg ca tu esti avocatul justitiei , maresti poze , critici oameni la fel ca ceilalti ... dar experienta "cangi". @ Bello : Se pare ca avem unul aici de nu stie sa faca diferenta dintre bug abuz si weapon cheats , daca ma gandesc bine si admini.... @ Vlady : Ce sa zic , datii ban permanent nui asa ? Aici e un fel de paradisul desteptilor , toate lumea are ceva de spui , toata lumea se crede admin...Bravo ma bucur ca ati progresat . Din 100-110 player care juca pe acest server in acel moment , nu a vazut acesta arma si a vazut-o tocmai Vlady , eu zic si sunt in continuare de parere ca esti bug vizual si ca ar trebui sa lasati omul sa joace linistit.
 6. Am stat si m-am uitat atat timp la comunitatea asta si mi-am dat seama de un singur lucru ... Nu-mai nebuni sunt in ea.
 7. Eu cred ca este bug vizual nu scria adminilor daca folosea acest cod. Vlady eu zic sa reinstalezi sa:mp-ul , ca tu bagi lumea in belele.
 8. Dar poti astepta As vrea sa pot zbura
 9. Nu era nevoie de acest Topic , dar iti urez bafta in continuare Semnat ( DaSillva )
 10. Bravo , dar totusi bannerele for Taxi and Nortenos sunt .... ( Urate )