Jump to content

E30

Members
  • Content Count

    2,371
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    7

Posts posted by E30


  1. Nume: AlEx01 / E30 / MoldovaRullz

    Varsta: 21

    Vechime pe comunitate: 11 ani.

    Ore disponibile pe zi: Destule, mai ales in contextul actual.

    La ce te pricepi cel mai bine pe samp: Orice.

    Pe ce platforma esti disponibil si ce id ai: PM / FB / Discord / Wapp.


  2. Nu o sa comentez despre administratori ci despre situatia actuala a comunitatii. 

     

    E trist unde s-a ajuns. Foarte trist.  Ce e si mai trist e fapul ca avem pe comunitate FOARTE MULTI oameni cu o minte foarte ok care ar putea realiza multe chestii daca ar colabora. O sa impart postarea asta in mai multe puncte pentru ca e 4:30 dimineata si nu vreau sa scriu un wall of text:

     

    1. Ma refer strict la serverul de samp. Comunicarea dintre staff si playeri este foarte prosta.  Am mai vorbit cu @Kawa despre chestia asta insa nu s-a concretizat nimic.  Luati playerii vechi, faceti un grup special sau ceva si consultati-va cu ei inainte sa faceti schimbari. Jocul este diferit pentru cei din staff si pentru playerii normali. Sunt unele chestii care nu se observa atunci cand faci parte dintr-un anumit grup. 8 ani de zile am tot auzit "se lucreaza". Nu vreau sa vad poze la status update cu 2 litere pe rand din ce se baga in urmatorul update. Este 0 barat. Degeaba faceti update-uri daca playerilor nu le plac. Faceti naibii un topic si intrebati: "vrem sa facem chestia urmatoare, ce ziceti?".  Nu mai tineti totul secret ca nu sunt update-uri pentru NASA, e un simplu server de samp.

     

    2. E comunitate de gaming, nu presidency.ro. Ar trebui sa existe o atmosfera placuta, relaxata si libera. Pula mea, daca ai functie pe eG trebuie sa vorbesti diplomat, sa nu cumva sa fii un exemplu rau pentru jucatori. Nu nu, in 2017 cei care folosesc internetul nu stiu cuvinte obscene si nu trebuie sa vada asa ceva, nu nu.  Sa vezi ce fain e sa iei avertisment atunci cand esti moderator pentru fraza "mizerie inutila".  Cum, ma injura cineva PE INTERNET!?!?!?!?! PE UN SERVER DE SAMP!?!?!? Cine injura pe internet in 2017?!?! Baga-i acolo pedepese, mute, ban, ca sa nu mai faca vreodata asa ceva. Nu e frumos sa folosesti cuvinte urate.

     

    3. Scapati odata de cei care va limiteaza (aka xanto) si faceti ceva cu GM-ul. De ani intregi sunteti legati de curu` lu xanto ca ii e lui frica sa nu i se fure GM-ul. Serios? Ce sa fure din el? 99% din GM-urile de pe net sunt mai complexe ca al nostru. 

     

    4. Faceti ceva ca sa eliminati monotonia de pe server. Faceti naibii eventurile alea automate odata la 15 minute, nu o ora. Diversificati premiile. Sa poti castiga RP-uri, Rob Points, bani, si alte bazaconii. Scoateti cooldownul de la casino. Faceti un sistem de barbut. Etc, etc, etc. Sunt atatea propuneri mici care merita implementate insa voi va focusati pe jdemii de cacaturi pentru ca suntem pe eG si aici se vrea numai originalitate. Uitati unde s-a ajuns cu originalitatea voastra.

     

    5. Uitati-va la serverul lui Razvan. Luati lectii de la el. Nu am auzit niciodata "hey eu sunt Razvan si vr un server unyc de mynecraft deci nu o sa folosesc cele mai cunoscute sisteme de pe celelalte servere" sau "huehuehue stafful nostru e cel mai tare hurrdurr problema e la jucatori huehuehue". 

     

    Mai sunt multe de zis insa e prea dimineata ca sa mai scriu. Scuze pentru eventualele greseli de exprimare / ortografie. 

    • Like 2
×
×
  • Create New...