Jump to content

Mr_Proper

Members
  • Content Count

    547
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Mr_Proper


  1. Proper logic ca fac rip asta e si ideia si cum a zis pretenu teaser ai grije la limbaji ca poate te bag spre 2011 si nu e o amenintare e un advertisment.Si oricum imi dau seama ca whitey nu pune pe unu ca tine sa lucreze in collab cu el pt ca ii strici creatia =)).

    Ii stric creatia? Esti jalnic, daca ii "stric" creatia, dece a acceptat sa faca echipa cu mine cand putea face echipa cu alt designer? In al 2-lea rand eu am ceva timp de cand am parasit comunitate oficial, lucrurile sau mai schimbat, vedem in battle, iar tu ai grija ca dai suspend aiurea ( lDaRkAnGeL - suspend 1 an ca te-am facut ripper, jalnic nu? da timpu in urma cu 1 an, atunci sa vazut valoarea ta ).


  2. ...::: CoSmIn :::...: sal

    ...::: CoSmIn :::...:

    Just Med: re

    ...::: CoSmIn :::...: cine esti ?

    ...::: CoSmIn :::...:

    Just Med: da lol.. tu ai bagat id si ma intrebi cine sunt

    Just Med: ..

    Just Med: funny

    ...::: CoSmIn :::...:

    ...::: CoSmIn :::...: eu ?

    Just Med: eu dece l-as baga

    Just Med: joci cs samp?

    ...::: CoSmIn :::...: sa-mp

    Just Med: pe ce svr

    ...::: CoSmIn :::...: link mania

    ...::: CoSmIn :::...: rp

    Just Med: ma

    Just Med: tu esti

    Just Med: ala

    Just Med: de am meci

    Just Med: pe eg

    Just Med: cu tine

    Just Med: la fifa

    ...::: CoSmIn :::...:

    ...::: CoSmIn :::...: baga 3-0 la tine

    Just Med: pai?

    ...::: CoSmIn :::...: nu am chef sa joc

    ...::: CoSmIn :::...:

    Just Med: ce nume ai p forum

    ...::: CoSmIn :::...: snitzy

    ...::: CoSmIn :::...: am jucat eu sa-mp si pe eG

    Last message received on 3/5/2010 at 9:41 AM

     

    MrProper 3 - 0 Snitzy.


  3. Parca teai mai retras odata .. te retragi de 2 ori ? :feminist_en:

     

    E alegerea ta , un singur lucru numi convine "Deyu , vreau sa consideri ca am dat testele pentru intrare in hitman cu ghostrider , iar el a castigat , deci te rog sa il accepti in locul meu" si nu mi se pare corect .

     

    Sigur no sa "scapam" de tine si o sa vii iar :((

     

    Nu o sa scapati de mine? Uite , de asta am facut atunci reclama ca sa fiu scapat de astfel de posturi , vreti sa fac iar reclama sa imi sariti toti in cap? Ma rog , am zis sa ma retrag altfel , mai corect , contul il voi da unui prieten.

     

    Chestia cu Deyu , gandeste-te , intru in samp dau testele cu ghostrider si il las sa ma bata , nu e cam tot aia


  4. Salut , nu am gasit locul unde se posteaza astfel de mesaje asa ca m-am gandit ca aici ar fi bine. Vreau sa va anunt ca ma voi retrage din comunitate din diverse motive , in acest post vreau sa le multumesc tutoror prietenilor care mi-au fost alaturi dar va promit ca vom tine legatura. Deyu , vreau sa consideri ca am dat testele pentru intrare in hitman cu ghostrider , iar el a castigat , deci te rog sa il accepti in locul meu.In special vreau sa ii multumesc lui Crytek pentru ca mi-a spus de aceasta comunitate , ba mai mult , chiar ma invatat sa joc si lui DonPerlo deoarece a fost alaturi de mine si dupa ce am facut acele prosti. Multumesc tuturor , bafta mai departe , cei care vreti sa tineti legatura cu mine gasiti id-ul la profil.


  5. Am sters logourile

     

    New creation :

     

    mrproper.png

     

    OFF : Multumesc mult :|

     

    ON : Deci , la text lasa inner glow , outer glow si dastea , ia o imagine frumoasa care sa mearga cu BG , pune-o deasupra textului si dai la Lawyer- Create Cliping Mask , o sa vezi , se vede mult mai bine.


  6. Eu mam referit sami arate fix la fel cum am facut eu ! am luat numai randeru atat! daca face si el cum am facut eu ok ! La Tw1st ma refer! Macar lucrarea 9 so faca care e cea mai reusita ! sa vad daca poate daca vrea ii dau randeru

     

    Adica tot ce faci tu aici este sa pui un render si text? Vai , noi am crezut ca acea emblema este facuta de tine , aceste LOGOURI deobicei sunt facute de la 0 de autor nu luate dupa google.


  7. Presupun ca ai yahoo messenger 8,daca da, este de la id-ul prea incarcat si vechi,pentru ca iei vor sa inlatureze versiunile vechi,incearca mes 9 si ai sa vezi ca nu mai face asa.

    Asa am inteles eu

     

    Cam asta este problema , am incercat la un vecin care are messenger 9 , si surpriza , sa incarcat instant , acuma mai ramane sa reinstalez Yahoo Messenger. Multumesc :))

×
×
  • Create New...