Jump to content

Blazing

Members
  • Content Count

    2,251
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    13

Posts posted by Blazing


  1. Au mai fost facute zeci de topicuri asemanatoare, dar au fost inchise si nu s-a luat nicio masura. In ritmul asta, nu o sa facem nimic, asta e clar.

     

    Sincer, domnule Marcelino Săpăligă, vorbele tale "intelepte" nu prea ajuta cu nimic. S-au facut atatea topicuri pe tema asta, iar tu, impreuna cu ai tai camarazi, ati dat un raspuns fara sens (ca si acum) si ati mers mai departe cu ineptiile voastre. Nu pot sa-mi explic cum ar ajuta comunitatea daca si-ar filma cineva muianul timp de 10 secunde zicand "La multi ani, eGaming!", incerc sa gasesc si acum un raspuns. Nu noi trebuie sa facem ceva, ci voi, pentru ca voi aveti competenta asta. :)


  2. E buna ideea ta. Daca tot e vorba de complicat jocul, eu zic sa il complicam, ca tot e la moda pe eGaming.

     

    Eu zic mai bine sa se scoata si tarabele de /burger odata cu tonomatele, iar singura sursa de HP sa fie de la medici si de la Burger, Pizza si Cluckin' Bell. 

     

    Odata cu adaugarea acestora ca si biz-uri, sa fie puse si logo-urile pe minimap pentru a le gasi mai usor (cum e in Single Player).


  3. Ba, eu nu inteleg in plm ce aveti cu factiunea National Guard. Este printre cele mai importante de pe server, de ce sa fie scoasa? Exista de la infiintarea serverului si e pe toate serverele aceasta factiune. Ce plm vi s-a pus pata pe National Guard? Explicati atunci existenta factiunii Taxi Company, TCC si News Reporters. In legatura cu NR, se poate face un sistem pentru anunturi si factiunea sa poata deveni total inutila, cum e si pe alte servere. Din partea mea, puteti scoate toate factiunile si sa lasati doar FMA, ca sa devina un sever de stunt. 

     

    Va place foarte mult sa complicati lucrurile, de aia sunteti asa putini. Va place sa adaugati tot felul de cacaturi care la inceput sa vi se para interesante apoi sa va plictisiti de ele. Credeti-ma ca playerii isi creaza distractia in joc, nu prin sistemele voastre, totul vine de la sine. Prin 2009-2010 nu existau teritorii si totusi factiunile de DM aveau activitiate, iar cei din factiunile PD/FBI/NG puneau restrictie. Asa toti aveau activitate, jocul era mult mai simplu.


  4. Contra, asa era cred ca prin 2009-2010. Nu ar ajuta cu nimic. De abea ii po######r sever-ul tu vrei sa populezi SF si LV, de abea sunt membrii in factiunile prezente tu vrei sa se mai bage inca 3. Rw ii bine asa cum ii acuma, pentru ca inainte se statea afk pe teritoriu si gata. Legat de DMV, si eu zic la fel ii cam lung, si spawn-ul civil da era frumos sa fie langa DMV, insa dupa nu ai nimic in zona, gen nu este tonomat, banca sau mai stiu eu ce.

     

    PS: Foarte multe modificari acuma sunt pentru a opri abuzul si a-l face mai amuzant. De revenim la metodele vechi, o sa fie dau dropcar si afk. Daca s-ar scade preturile la case,masini si biz-uri economia ar creste si atunci rent-urile ar avea rost. Trebuie scoase din masinile de civil.

     

    Prin 2009-2010 erau 200+ pe server si numarul jucatorilor era in crestere. Abia dupa ce s-au bagat toate cacaturile astea inutile, a inceput sa scada.


  5. 1. Sa se scoata /repaircar, masinile sa poata fi folosite oricand (cum era inainte).

    2. Sa se scoata /pday, sa fie doar la ora fixa pentru toti playerii (cum era inainte). 

    3. Sa se scoata factiunea TCC, masinile sa explodeze si sa se respawneze normal (cum era inainte). 

    4. Sa se adauge din nou factiunile suspendate, respectiv National Guard, Surenos Gang si Nortenos Gang. 

    5. Sa se scoata sistemul de imbolnavire.

    6. Sa se scoata sistemul cand iti scade viata (cand mori de foame).

    7. Sa se scoata sistemul de expirare a licentelor.

    8. Sa se adauge mai multe barci, avioane si elicoptere pe harta si sa fie scos rent-ul la acestea.

    9. Sa se adauge mai multe vehicule in orasele SF si LV, pentru a le popu.la.

    10. Sa se adauge un nou sistem de alegere a skin-ului, o noua melodie si un nou background. Nu trebuie ales cate un background pentru fiecare skin (cum e acum). Dureaza mult si cateodata se mai blocheaza. Trebuie ales un singur background pentru toate skin-urile, unul in care se vede clar skin-ul (exemplu: http://i.imgur.com/HBKHxpl.png). Stiu ca asta cu background pentru fiecare factiune e facuta sa para mai interesant jocul, dar nu e. Playerii nu stau sa admire peisajul.

    11. Sa se schimbe spawn-urile factiunilor asa cum erau inainte (ex: Yakuza) si sa se adauge din nou spawn-urile secundare (cum era inainte).

    12. Sa nu iti mai ia din bani atunci cand dai /factionspawn, /spawnchange sau atunci cand vrei sa iti schimbi spawn-ul ca civil.

    13. Sa se schimbe sistemul de RW cu cel care a fost inainte si sa se refaca aliantele (cum era inainte).

    14. Sa se schimbe tutorialul atunci cand te inregistrezi pe server, sa deruleze singur, fara sa mai apesi ceva pentru a da mai departe. Cel actual e cea mai enervanta chestie posibila.

    15. Sa se schimbe sistemul DMV cu unul mai simplu. Era un sistem inainte in care te duceai acolo si te baga intr-o sala, unde iti derula automat un tutorial. Un astfel de sistem ar fi bun. Si atunci cand conduci, sa te urci in masina si sa parcurgi traseul, fara parcari, gardul ala buguit din garaj si alte chestii care incurca.

    16. Sa se schimbe examenul pentru licenta de arme. E aiurea, acolo tragi cu o arma care nici nu exista pe server si e foarte greu si enervant examenul. Ar trebui pur si simplu sa te duci acolo, sa dai o suma de bani si sa iti dea licenta.

    17. Sa se schimbe traseul pentru licenta de sailing. Mergi o ora cu barca aia si pierzi timpul, trebuie un traseu mai scurt si mai eficient.

    18. Sa se scoata minunea aia de job cand dai /steal... Nu pot sa stau pe server, ca ma fura astia si nici bani n-am.

    19. Sa se schimbe Spawn-ul Civil cu cel care a fost inainte. Cel de acum mi se pare prea mic si prost situat, cel de inainte era perfect. Era langa DMV si era spatios.

    20. Sa fie scos sistemul de imbolnavire si sistemul in care iti scade HP-ul (cand mori de foame).

     

    Majoritatea propunerilor au fost facute pentru a face jocul mai simplu. Consider ca din moment ce GM-ul iti ofera mai multa libertate, jocul devine mai distractiv.


  6. Respect pentru lingaii inteligenti, care au dat limbi in cur in mod subtil si nu in vazul lumii. Iar pe ceilalti ii cunoastem si noi, dupa ani la rand de nesimtire, de limbi in cur si mancat co.itze, au ajuns si ei nimeni cu functie. Va felicit pentru realizarea voastra mareata si pentru ca ati uitat de unde ati plecat. Va doresc succes si sa va dati basini in continuare pe acest minunat server de 20 de playeri.

    • Like 2

  7. Ati mai dat si ban pentru neraportare codat celor ce erau pe masina aluia, felicitari inca o data staff-ului, m-ati lasat (din nou) fara cuvine. De aia si sunteti asa putini, ar trebui sa ne multumiti pentru faptul ca inca mai intram pe serverul asta. Dupa ce ca efectiv n-ai ce face si n-ai cu cine juca, ne mai si banati aiurea. Si daca raportam codatul, ce? Isi facea imediat un alt cont si folosea hack din nou. Stiti prea bine, dar trebuie voi sa va faceti numarul, ca altfel nu se poate. Asa ati ajuns sa fiti 20 pe server, bravo, tineti-o tot asa, ca merge treaba. :)

    • Like 2

  8. Du-te ma jegule să o injuri pe ma-t*a aia care ti-a dat o educatie de tot cacatuu sau cine stie in ce ghetouri trăiesti probabil ca nici părinti n-ai de injuri asa de familie daca ai ceva cu mine injurămă pe mine nu-mi injura părinti

     

    Traiesc in ghetoul ma-tii si ii dau de ii zbarnaie curu'. Mars dracu' de aici cu numele tau de 1 km si nu te mai baga in seama, pulingaozule.


  9. acum 2-3 zile la ora asta eram 35-40 acum suntem 25 Nu-i bine deloc

     

    Ai vorbit doar ca sa te afli in treaba, nu din alt motiv, ca te plictisesti urat de tot. De la tine a pornit seria asta de plangeri, abandonule. Te mai si plangi ca o piz.da proasta.

×
×
  • Create New...