Jump to content

luc1aw

Members
  • Content Count

    1,815
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    7

Posts posted by luc1aw


  1. Nick : luciaw48

    Descriere : Propun pentru cei noi sa aiba un asa zis ghid de prezentare a serverului , altul fata de cel de la inceput cand te loghezi. De  exemplu :  sa fie anuntat ca are o masina gratuita pana la level 7 si sa ii se zica cum o poate folosi, cum o poate deschide.  Apoi, cand face 5 ore jucate sa ii apara un mesaj ca poate sa se duca la giftbox sa isi incerce norocul, la 10 ore ca poate sa sparga bani,la level x  sa mearga la cazino sa isi incerce norocul. Treptat cand are cerintele pentru fiecare sa ii fie prezentate,eu sunt de parere ca ajuta foarte mult si se scuteste si din munca helperilor. E normal sa ii atraga mai mult si sa fie motivati sa joace pe server.


  2. 23 hours ago, DERBE said:
    • Titlu oficial: eGaming TV - Event Maraton | RPG.EGAMING.RO
    • Data lansării: 20.01.2018
    • Gen: Event
    • Durată: 02:36
    • Scurtă prezentare: Un event maraton organizat de catre intregul Staff cu traseul Las Venturas-Los Santos.

    Buna seara,felicitari pentru VIDEO, eu as avea o sugestie leagata de titlul videoul deoarece nu are asa mare succes, incearca sa gasesti un context in care poti sa atragi si alti playerii pe server, iti recomand de exemplu : SUPER EVENT PE SAMP sau CEL MAI MARE EVENT DUPA SAMP,putin clickbait... e  ceva frecvent si poti atrage lume,multumesc.


  3.  

    Nick server: luciaw48

    Descriere: Propun sa se modifice sistemul actual de service, consider ca un membru din factiunea MF / TAXI poate sa ia comenzi chiar daca nu e in masina factiuni si este pe langa spawn sau sa mearga sa ia masina de factiune,sa exista un timer de aproximativ 1minut,daca nu preia nimeni comanda intr-un minut,maxim 2 minute comanda sa se anuleze.


  4.  

    Nick server: luciaw48

    Descriere:  Propun ca fiecare player sa detina maxim un singur model de masina,de exemplu doar un infernus.Nu inteleg cu ce ii ajuta sa aiba 5 infernusuri ... faza cu mai multe masini persoanle este sa aiba un NRG,o masina preferata pe langa aia scumpa!


  5. 1 hour ago, VRazvan said:

    Nick server: VRazvan

    Descriere: Stabilirea unor ore de varf pe server pentru a creste impactul numarului de jucatori. Majoritatea statisticilor pentru serverele de samp sunt facute in functie de numarul jucatorilor, descrescator. Incercati sa organizati sedinte cu toti jucatorii intr-o anumita zi a saptamanii cand considerati ca o masa mai mare de jucatori va fi online si de asemeni toate factiunile sa se poata organiza la aceeasi ora. Notiunea de sedinta ar trebui sa fie existenta pentru acest scop sa faceti jucatorii sa intre pe server fiind obligati intr-o oarecare masura. De asemeni mai apoi n-ar strica cu un mic combo de activitati, un blocaj de tunel, o verificare, si cateva evenimente.

     

    http://monitor.sacnr.com/server-1784430.html

     

    Poate chiar si payday-ul la ore fixe ar ajuta. Nu aveti atatia playeri in cat sa spuneti ca n-aveti sloturi si trebuie sa evitati zonele de varf a jucatorilor. Asta iar e in avantajul jucatorilor dar nu in avantajul serverului. Exemplu pe minecraft.

    Am propus si eu faza cu sedintele etc,dar s-a refuzat pe motiv ca nu pot sa oblige pe nimeni sa intre o anumita ora,genial :)


  6. 7 hours ago, Rakku said:

    Nu vreti si comenzi de teleport la rw, la rob, la masini? 

    Ce e asa greu sa intri intr-un checkpoint si sa alegi din meniu ce vrei sa cumperi? 

    Ce pot sa spun, tu esti singurul care vrea sa complice jocul si nu sa il faca mai simplu . gg


  7. 1 hour ago, MUNIR said:

    Nick-ul tau: MUNIR.

    Nume: Sartori.

    Prenume: Matia-Alberto.

    Varsta: 15 ani.

    Locatia: Bordesti, judetul Vrancea.

    Jocul/rile Preferat(e): SA:MP, Fifa 2017.

    O scurta descriere despre tine: Sunt un baiat inteligent, imi place sa respect si sa fiu respectat sau ne suparam.

    De unde ai aflat de eGaming: De la Lolecs.

    O poza cu tine(sa vedem si noi cu cine stam de vorba,nu este neaparat sa pui o poza): 

     

    Bun venit! Sperăm să stai cat mai mult!


  8. Nick : Luciaw48

     

    Descriere : Propun sa se adauge comanda /takegun arma numar gloante , sa fie mai usor de luat. Sa ramana si cum este acum , dar cand vrei sa iei mai multe arme este foarte urat sa stai sa iesi, sa intri ... asa e mai usor :) 

    • Like 1

  9. Votul tau conteaza!  Cum ? In dreptul VOTEAZA SERVERUL ESTE O CIFRA, APASA PE EA SI AI VOTAT! Cu ce ajuta ? Cand un player cauta pe google un server de samp , serverele cu cele mai multe voturi apar primele. Serverele din top nu au playeri mai multi ca eGaming,dar au mai multe voturi, asa ca hai sa ii intrecem! FIECARE VOT CONTEAZA, DUPA CE AI VOTAT POSTEAZA IN TOPICUL NUMARUL VOTULUI ! ZI DE ZI ! 

     

    http://serveresamp.com/info_server_2579.html 

     

    Ajuta serverul de samp RPG.EGAMING.RO !!

     

    PS : 73 ! 

    • Like 2

  10. Nick : luciaw48

     

    Descriere : Propun ca in dreptul fiecarei misiuni sau pentru fiecare pagina (1/5) sa fie organizate pe suma de bani pe care o primeste, adica daca faci 10 robs pagina a 3 sa fie premiata cu 500,000 $, pe pagina a 4 cand ai cumparat prima masina personala sa primesti 1,000,000 $


  11. Nick : luciaw48

     

    Descriere :  Propun sa se faca un nou PAINTBALL in lv , undeva pe camp , puse niste case. Sa se puna sistemul actual , dar sa se faca un alt interior, ceva diferit sa atraga playerii !

     

     


  12. 13 minutes ago, VicenzO said:

    Nick-ul tau: Vincenzo

    Nume: -

    Prenume: Sergiu

    Varsta: 21

    Locatia: Alexandria

    Jocul/rile Preferat(e): CS 1.6; SA:MP

    O scurta descriere despre tine: Salut! Ma numesc Sergiu si am 21 de ani. Am activat pe aceasta comunitate prin anul 2011, motivul pentru care m-am lasat nu il mai stiu. Astazi sunt student la Academia de Studii Economice din Bucuresti la facultatea de Management, anul II ( mai am o luna si il termin ). Pe viitor doresc sa imi deschid o firma in orasul in care locuiesc si sa imi cumpar o casa in care sa locuiesc cu iubita mea ( viitoare asistenta medicala pe sectia UPU ). Drept hobbyuri, pot spune ca imi place pescuitul, drumetiile la munte, vanatoarea si inotul. Din fericire, singurul viciu pe care l-am capatat este doar fumatul. Spun din fericire deoarece am prieteni care sunt fani inraiti ai jocurilor de noroc, insa am reusit sa ocolesc acest viciu. Mai multe puteti sa ma intrebati pe serverul de SA:MP, pe care as dori sa mai imi omor timpul si sa imi amintesc de cand eram mai mic.

    De unde ai aflat de eGaming: Pe atunci aveam 15 ani si, intrand la liceu, am aflat despre acest joc SA:MP de la colegi. Unul dintre prietenii mei mi-a sugerat sa intru pe acest server deoarece nu e ca celelalte gamemoduri ( stunt de exemplu ) si ca imi pot crea o viata virtuala asemenea celei reale. Mi-a suras ideea, asa ca am ramas aici. Astazi, avand un proiect de facut pentru facultate la managementul tehnologiilor informatice, am dat peste acest forum care mi s-a parut cunoscut. Am intrat pe el recuperandu-mi contul, dupa care am observat ca serverul de SA:MP inca mai este in picioare, asa ca am decis sa mai imi omor timpul pe acest server.

    O poza cu tine(sa vedem si noi cu cine stam de vorba,nu este neaparat sa pui o poza): https://www.facebook.com/sergiu.srg.58 - daca vreti sa va accept cererea de prietenie, va rog sa lasati reply aici cum ca mi-ati trimis cerere sau printr-un mesaj privat pe forum.

    Bine ai venit!


  13. Nick : luciaw48

     

    Descriere : Propun sa se faca un sistem asemanator spargeri banci,dar in acest sistem sa se sparga magazine. In fiecare dintre orase sa exista cate 5 magazine unde poti il jefuiesti.

     

    Cerinte necesare sa jefuiesti magazinul : la /stats sa ai minim 5 ore si maxim 15 ore  , de ce acest inverval de ore ? Si la acest sistem sa fie doar de 1 persoana cu minimul de ore necesare,ma refer la /stats cum e scris la robbank [10] .

     

    Cand ai 5 ore la stats pentru a jefui magazinul suma pe care o primesti sa fie intre  : 30,000 si 70,000 $

    Cand ai 10 ore la stats pentru a jefui magazinul suma pe care o primesti sa fie intre : 70,000 si 150,000 $

    Cand ai 15 ore la stats pentru a jefui magazinul suma pe care o primesti sa fie intre : 150,000 si 220,000 $

     

    De ce este bun acest sistem ? Este la fel de bun ca spargerea banci si creste activitatea playerilor dupa server :) !

     

    PS : Nu cred ca e asa greu de facut,poate sa fie modificat sistemul de /robbank actual si putin modificat.Propuneti unele modificari............... schimbari.........

     

    Inspirat din GTA 5 online :

     

     

     
     
     
     
×
×
  • Create New...