RinX

Members
 • Content count

  259
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About RinX

 • Rank
  Member
 • Birthday 31 March

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  .
 • Interests
  1) Esti pe net<br />2) Esti pe forumul egaming.ro<br />3) Imi citesti semnatura<br />5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4<br />6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4 sau nu<br />7) Zambesti, sau chiar razi :)

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  d
 • Nick CS
  d
 • GFX Skill
  Novice
 1. RinX

  Clipe...

  De ce cand am vazut postul recent a lui MrFl00p imi aduc aminte cand puneam bombe in masina de PD ? Raspunsul l-am primit imediat dupa ce mi-am pus intrebarea.. : cu voi am petrecut clipe de neuitat ! Inca imi mai aduc aminte cum eram pe irc de ziua lui blain si planuiam cati bani sa ii oferim cadou, iar eu mai sarac( sa nu credeti la la rank 5 pd aveam 100000kk ) incercam sa il fac pe mr_pink sa nu doneze 20 de milioane pentru ca apoi eu sa ma simt prost fiind ajutorul lui Blain sa nu ii ofer nimic special. Sau de Bau cand eram cu el in taxi si noi faceam legea sa spun asa. Pun pariu ca peste ceva timp, cei ce joaca acum samp vor face un topic exact ca acesta... vremurile se schimba, nimic nu ramane la fel.
 2. A aproba, caz in care tutorialul va fi mutat la sectiunea destinata lui (CS/SAMP, etc) A respinge, caz in care tutorialul va fi inchis, sau mutat la Recycle Bin. Ai inchis un singur topic din cate vad ! Restul sunt open si nu sunt trimise la Recycle Bin. Nu stiu cine mai este Tut.Writer si nu am timp sa ma uit dar va zic: Sunt topic-uri chiar si de o SAPTAMANA deschise si nimeni nu le aproba/dezaproba....
 3. Mos Craciun, daca vrei un tutorial sa fie cat mai bun, incearca sa le explici si ce face fiecare. De exemplu Announce, la ce e bun daca e pe 0 sau 1. S.R.I : Toate cuvintele ingrosate aka BOLD sunt greseli gramaticale. Sa luam servarului.. Tot la limbajul folosit cand dadeai mass-uri cu servere de samp ai ramas ? connectare : Tu vrei sa ne dovedesti ca stii LIMBA ROMANA combinand engleza cu ea ? Nu inteleg nimic. undel. Undel ma ? Nu unde-l ? Ma rog, tu inventezi alta limba, dar eu tot la a mea raman. Rog un Mod+ sa se uite peste greselile acestui user.. Are un grad prea mare pentru ce face. Asta si cu pal3. 2 analfabeti care au ajuns mari .... prin copy-paste si milogeala. Cineva sa se sesizeze.. va rog !
 4. Daca vreti sa invatati HTML folositi http://www.w3schools.com/html/. Nici eu de la tine. Invata sa vorbesti. Nu stiu cum de ai devenit Tut. Writer .. sa zicem ca ai avut doar noroc.
 5. RinX

  problema

  Deci Computer Management si in dreapta o sa vezi Event Viewer si vor aparea 3 categorii Aplications, Security si inca una. Zimi ce scrie acolo la toate cateogriile, sau fa o poza imediat dupa ce apare eroarea.
 6. RinX

  problema

  Cauta Performance And Maintenance si acolo e Administrative Tools. Scuze eu aveam selectat Classic View.. L.E: Ai gasit ?
 7. RinX

  problema

  Eu cand luam BSOD-uri puteam sa am cel mai buguit joc, cu miiii de patch-uri bagate, masini noi harti noi etc. Nu luam de la el, ci de la alte componente hardware, cum ar fii procesorul pe care l-am dus intr-o zi prin overclock in punctul de a ceda. Ca sa vad ce eroare iti da du-te in Control Panel , Computer Management si in dreapta o sa vezi Event Viewer si vor aparea 3 categorii Aplications, Security si inca una. Zimi ce scrie acolo la toate cateogriile, sau fa o poza imediat dupa ce apare eroarea.
 8. RinX

  problema

  Deci, cand ai montat placa audio e posibil sa fii miscat placa video, ca e cea mai aproape. Uita-te daca e bagata bine si e dreapta, nu intr-o parte. A 2-a chestie, vezi ca RAMii sa fie bagati bine in sloturi, apasa-i usor de tot. Cel mai bine te-ai duce la un service ca sa nu faci vre-o prostie. Lol, ceva de genu ? Pai nu e una si aceeasi, e diferenta DE LA CER LA PAMANT! La tine poate sa scrie altceva in locul PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA... fai tu o poza sau noteaza ce scrie in locul PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA si codul acela format din multe cifre care apare spre final..
 9. RinX

  problema

  scz de double post..
 10. RinX

  problema

  Ce-ti apare tie se numeste BSOD(Black Sreen Of Death) Stii engleza ? http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc957625.aspx Citeste ! De obicei eroarea asta apare cand ceva este defect sau montarea gresita a unui dispozitiv hardware. De obicei memoria RAM sau cea video. Cel mai bine e sa scoti o placuta ram si sa vezi daca mai apare, sau vezi ca ele sa fie introduse bine. La fel si cu placa video, vezi sa fie introdusa bine in slotul PCI/AGP , depinde ce ai ! O alta cauza a acestei erori este un bug al sistemului de operare. Incearca si o reinstalare a Windows-ului. O alta cauza mai poate fi harddiskul, deci tasteaza in run Chkdsk /f /r ca sa scaneze si in final sa repare erorile. A si imediat cand iti da eroarea asta, du-te in Control Panel , Computer Management si in dreapta o sa vezi Event Viewer si vor aparea 3 categorii Aplications, Security si inca una. Zimi ce scrie acolo, sau fa o poza.. Spune aici ce nu ai inteles, nu pot sta pe messenger.