Jump to content

RinX

Members
  • Content Count

    259
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by RinX


  1. A aproba, caz in care tutorialul va fi mutat la sectiunea destinata lui (CS/SAMP, etc)

    A respinge, caz in care tutorialul va fi inchis, sau mutat la Recycle Bin.

     

    Ai inchis un singur topic din cate vad ! Restul sunt open si nu sunt trimise la Recycle Bin. Nu stiu cine mai este Tut.Writer si nu am timp sa ma uit dar va zic: Sunt topic-uri chiar si de o SAPTAMANA deschise si nimeni nu le aproba/dezaproba....


  2. Mos Craciun, daca vrei un tutorial sa fie cat mai bun, incearca sa le explici si ce face fiecare. De exemplu Announce, la ce e bun daca e pe 0 sau 1.

     

    S.R.I :

     

    Salut , vreau sa fii mai explicit . De ce sa lasam gamemode asa ? Nu e bine , nu cred ca ori cine ar dori modul default al SA:MP ,Si puteati sa adaugi cum sa bagi un GM (gamemode) pentru server.

    Portul , nu este obligatoriu sa ramana :7777 poate fii schimbat.

    filterscripts , aici puteai spune cum sa adauge un FS (filterscripts).

    Te rog fii mai explicit.

    Si nu trebuie neaparat sa ai San Andreas fara Patach , sau alte chesti . Datele servarului nu au legatura cu San Andreas decat la connectare cand bagi addresa ip x:port in sa-mp.

    Servarul va functiona ori undel pui , chiar si pe Desktop.

    (Cand ai dat un edit , poti posta ca ai dat edit complet , sau daca vrei un PM)

     

    Toate cuvintele ingrosate aka BOLD sunt greseli gramaticale. Sa luam servarului.. Tot la limbajul folosit cand dadeai mass-uri cu servere de samp ai ramas ? connectare : Tu vrei sa ne dovedesti ca stii LIMBA ROMANA combinand engleza cu ea ? Nu inteleg nimic. undel. Undel ma ? Nu unde-l ? Ma rog, tu inventezi alta limba, dar eu tot la a mea raman.

     

    Rog un Mod+ sa se uite peste greselile acestui user.. Are un grad prea mare pentru ce face. Asta si cu pal3. 2 analfabeti care au ajuns mari .... prin copy-paste si milogeala. Cineva sa se sesizeze.. va rog !


  3. Deci Computer Management si in dreapta o sa vezi Event Viewer si vor aparea 3 categorii Aplications, Security si inca una. Zimi ce scrie acolo la toate cateogriile, sau fa o poza imediat dupa ce apare eroarea.


  4. Eu cand luam BSOD-uri puteam sa am cel mai buguit joc, cu miiii de patch-uri bagate, masini noi harti noi etc. Nu luam de la el, ci de la alte componente hardware, cum ar fii procesorul pe care l-am dus intr-o zi prin overclock in punctul de a ceda.

    Ca sa vad ce eroare iti da du-te in Control Panel , Computer Management si in dreapta o sa vezi Event Viewer si vor aparea 3 categorii Aplications, Security si inca una. Zimi ce scrie acolo la toate cateogriile, sau fa o poza imediat dupa ce apare eroarea.


  5. Deci, cand ai montat placa audio e posibil sa fii miscat placa video, ca e cea mai aproape. Uita-te daca e bagata bine si e dreapta, nu intr-o parte. A 2-a chestie, vezi ca RAMii sa fie bagati bine in sloturi, apasa-i usor de tot. Cel mai bine te-ai duce la un service ca sa nu faci vre-o prostie.

     

    Lol, ceva de genu ? Pai nu e una si aceeasi, e diferenta DE LA CER LA PAMANT! La tine poate sa scrie altceva in locul PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA... fai tu o poza sau noteaza ce scrie in locul PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA si codul acela format din multe cifre care apare spre final..


  6. Ce-ti apare tie se numeste BSOD(Black Sreen Of Death)

     

    Stii engleza ? http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc957625.aspx Citeste !

     

     

    De obicei eroarea asta apare cand ceva este defect sau montarea gresita a unui dispozitiv hardware. De obicei memoria RAM sau cea video. Cel mai bine e sa scoti o placuta ram si sa vezi daca mai apare, sau vezi ca ele sa fie introduse bine. La fel si cu placa video, vezi sa fie introdusa bine in slotul PCI/AGP , depinde ce ai ! O alta cauza a acestei erori este un bug al sistemului de operare. Incearca si o reinstalare a Windows-ului.

    O alta cauza mai poate fi harddiskul, deci tasteaza in run Chkdsk /f /r ca sa scaneze si in final sa repare erorile.

    A si imediat cand iti da eroarea asta, du-te in Control Panel , Computer Management si in dreapta o sa vezi Event Viewer si vor aparea 3 categorii Aplications, Security si inca una. Zimi ce scrie acolo, sau fa o poza..

     

    Spune aici ce nu ai inteles, nu pot sta pe messenger.


  7. Eu stau la sat si am rds din 1 in ora cade..cand sa iau payday cade.:bananadance:)daca nar cadea ar fi ff bn viteza destul de buna.

     

    Esti sigur ca nu e de la placa ta de retea ? Si mie imi pica netul cand descarcam de pe tracker-ele romanesi cu aprox 7-8mb iar pe extern la 2mb cadea imediat... am schimbat-o si acum nu mai am nici o problema.


  8. Este problema lui ce face cu banii. Si daca scoate bani din reclame care-i buba ? Este munca lui ca a devenit asa de po######r. Vad ca tot va razboiti atat intre voi parca ati obtine nu stiu eu ce chestie... problema lui cozzo ca nu mai scripteaza, nu e cazul sa ne bagam, daca s-au certat asta e, nimeni nu-i perfect. See ya.

×
×
  • Create New...