HDK

Members
 • Content count

  67
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Good

About HDK

 • Rank
  Joiner

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  CaptainHDK
 • Nick CS
  HDK
 • GFX Skill
  Novice
 1. Din punctul meu de vedere haideti sa po######m serverele ce vor fi deschise in curand si apoi sa ne bazam si pe un alt mod. Atunci cand vedem ca serverele noastre au cel putin 15 playeri pe ele. # Propuneri multe, playeri putini.
 2. Contra, este destul spam pe /f si nu cred ca ar fi ceva foarte, foarte okay cu inca un mijloc de comunicare.
 3. Contra, nu cred ca ar fi ceva foarte folositor # Se aduna si cu /ad // # Raspunsul meu este contra si va rog frumos sa votati cu capul nu doar de dragul de a vota.
 4. M-am gandit sa fac aceasta propunere pentru a ne cunoaste mai bine. Bun, in ce consta "About the community " sa se faca o categorie pe forum cu acest titlu iar acolo fiecare o sa posteze un topic bineinteles dupa un model si restul membrilor de pe comunitate pot comenta la adresa cuiva. Bineinteles vor fi si posturi inutile dar de asta daca vreti o sa ma ocup chiar eu, sa moderez aceasta sectiune. Model-ul de postare : O poza cu tine (Obligatoriu poza ) Numele real : Varsta : Studii : Ce gen de muzica preferati? De cand esti membru pe comunitatea eGaming : Ce statut detii pe aceasta comunitate (functie): Interesele tale (In afara de comunitate) : Experiente in "lumea" gaming-ului : Ce tea convins sa te alaturi acestei comunitati: Care sunt planurile tale pe viitor(in cadrul comunitatii) Ce parere ai despre admini server-ului : Sunt cateva, dar daca este nevoie putem sa mai adaugam/scoatem . # Am facut si regulamentul.
 5. Neata, haideti pe teamspeak!
 6. Atunci o sa-mi fie foarte usor sa cumpar un host de teamspeak si sa stam cu totii! 150sloturi sunt suficiente eventual 200
 7. Vreau sa mentionez ceva. # Sper sa nu respingeti aceasta sugestie pentru faptul ca : "Vor incepe sa rada unii de altii pentru ca sunt mai mici sau -.. " # Daca cineva se simte in plus, poate sa paraseasca canalul. ++ Daca este nevoie fac si un regulament pentru teamspeak. /// Dar oricum nimeni nu este scutit de BAN /
 8. Bun, am facut aceasta propunere deoarece avand in vedere ca este un server de GF + ca multi stati pe skype, ar fi frumos daca s-ar face un server de teamspeak unde am putea sta cu totii. # Factiunile Fiecare factiune sa aibe un canal cu permisiunile factiunii sale(+ iconita) # Politie Atunci cand fac o descindere sau vor sa faca anumite chestii, sa se mute pe un canal comun si sa vorbeasca pentru o organizare mai buna. # Onduty : Atunci cand mergeti in patrula, sa stati pe un canal iar daca e de facut ceva, stati si vorbiti acolo. # Canalele private Poate cineva sa saturat sa se joace si vrea sa se retraga pe un canal privat cu prietenii. ( Canalele vor fi facute dupa anumite conditii, in cazul nostru ar fi frumos dupa posturi) # Canalele publice 10 Canale publice cred ca sunt suficiente. Sper sa ma sustineti. ??! Sunteti deacord cu aceasta sugestie ?(PRO / CONTRA)
 9. Cerinţe minime de sistem Sistem de operare: Windows XP / Vista Procesor: Pentium [email protected] GHz Memorie: 256 MB Hard Drive: 2 GB Drum liber Memorie video: 64 MB Video Card: Hardware T & L capabile Placa de sunet: compatibilă DirectX Reteaua: conexiune la Internet 56K pentru a juca online # Cred ca s-ar putea rezolva si acest "server" cu un VPS de 1gb ram.[50RON] # Nu este foarte scump dar ideea este ca deja sunt destule competitii si in plus au ramas si pe afara " NFS MW , DOTA, CS "
 10. O impresie foarte buna !
 11. Imi poti da idu tau te rog frumos?! Ca nu sunt comenzile /enter , /exit la factiuni.
 12. ce pot face daca imi da erroarea asta : D:\Documents and Settings\Owner\Desktop\Indungi HD Rp\pawno\include\JunkBuster.inc(3248) : warning 201: redefinition of constant/macro (symbol "OnPlayerEnterRaceCheckpoint") D:\Documents and Settings\Owner\Desktop\Indungi HD Rp\gamemodes\Indungi.pwn(3387) : error 004: function "ServerGivePlayerWeapons" is not implemented D:\Documents and Settings\Owner\Desktop\Indungi HD Rp\gamemodes\Indungi.pwn(3387) : error 004: function "ServerGivePlayerWeapons" is not implemented D:\Documents and Settings\Owner\Desktop\Indungi HD Rp\gamemodes\Indungi.pwn(3387) : error 004: function "ServerGivePlayerWeapons" is not implemented D:\Documents and Settings\Owner\Desktop\Indungi HD Rp\gamemodes\Indungi.pwn(3387) : fatal error 107: too many error messages on one line Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase 4 Errors.