Jump to content

andrei997

Members
  • Content Count

    657
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by andrei997


  1. 1 hour ago, Rakku said:

    ย 

    Am cautat pe net cateva documentatii dar e foarteย  greu de configurat si de scriptat un gamemode.

    De asemenea, sunt foarte putine firme de hosting.

    Eu lucrez de aproximativ un an si ceva la un gamemode iar hosting oricum probabil serverul ar merge cel mai bine pe un dedicat.


  2. Nick: aNdrei997

    Text problema (+poza): Initially start without a driving license

    Text corectare: Initially you start without a driving license.

    ย 

    Mentiuni: Sunt mult mai multe greseli prin tutorial si, sper ca nu gresesc, pare tradus pe translate. Mai bine ati pune voi pe cineva sa il traduca manual ca nu e atat de mult de munca la el si sa nu mai existe acele greseli.


  3. Salut, folosesc un GM de pe net la care am adaugat destul de multe lucruri iar zilele acestea testam panel-ul si system-ul de factiuni si am observat ca factiunile sunt buguite grav. Am refacut toate spawn-urile si HQ-urile pentru ca nu erau puse bine si nu te spawna unde trebuia. Acum vine alta problema, am schimbat id-urile la fiecare factiune pentru ca in GM factiunea 7 nu exista si acolo se incurcau toate asa ca am scazut 1 in fiecare id de factiune de la 8, adica factiunea cu id 8 a devenit 7, 9 a devenit 8 si tot asa. Problema este ca de exemplu, la comanda /departments(/d), LVPD nu poate sa scrie nimic, nu apare nimic desi am verificare facuta.

    http://pastebin.com/BhMyEmxf

    Cam asta e comanda, nu imi pot da seama ce e gresit.


  4. Salut, am facut o comanda prin care playerii isi pot pune vip pe masina dar problema este ca vip-ul nu se salveaza si in baza de date. Va las mai jos codul ca sa vedeti mai clar despre ce e vorba..

    CMD:upgradetovip(playerid, params[])
    {
    	if(PinLogged[playerid] == 0) return SCM(playerid, COLOR_LIGHTRED, "Trebuie sa introduci pin-ul mai intai. (/pin)");
    	if(PlayerInfo[playerid][pPremiumAccount] != 2) return SCM(playerid, COLOR_YELLOW, "Nu detii un cont VIP! Tasteaza /vipinfo pentru mai multe detalii!");
     	if(GetPlayerState(playerid) != PLAYER_STATE_DRIVER && GetPlayerState(playerid) != PLAYER_STATE_PASSENGER) return SCM(playerid, COLOR_WHITE, "Nu esti intr-un vehicul.");
     	new vehicleid = GetPlayerVehicleID(playerid);
     	new tipvehicul = GetVehicleModel(vehicleid);
     	if(tipvehicul != 411) return SCM(playerid, -1, "Nu poti pune VIP pe alta masina in afara de Infernus!");
      	if(OwnedVeh(vehicleid) && CarInfo[cInfo][cVip] == 0) {
    	    CarInfo[cInfo][cVip] = 1;
    	    vUpdate(OwnedVeh(vehicleid), cVipx);
    	    PlayerInfo[playerid][pPremiumPoints] -= 50;
    	    SCM(playerid, COLOR_YELLOW, "Masina ta este acum o masina VIP!");
            new str[300],strings[200];
    		mysql_format(SQL,str,sizeof(str),"UPDATE users SET `PremiumPoints`='%d' WHERE `name`='%s'",PlayerInfo[playerid][pPremiumPoints],PlayerInfo[playerid][pNormalName]);
    		mysql_tquery(SQL,str,"","");
    		mysql_format(SQL,strings,sizeof(strings),"UPDATE cars SET `Vip`='%d' WHERE `ID`='%d'",CarInfo[cInfo][cVip],CarInfo[cInfo][cID]);
    		mysql_tquery(SQL,strings,"","");
    	}
    	return 1;
    }
    

  5. Nick-ul tau: andrei997


    Nume: Radu


    Prenume: Andrei


    Varsta: 17


    Locatia: Rm. Valcea


    Jocul/rile Preferat(e): SAMP, CS:GO, FIFA


    O scurta descriere despre tine: Sunt o persoana de treaba, am simtul umorului, imi place sa imi fac prieteni noi. In trecut am mai activat pe aceasta comunitate dar din cauza ca nu prea aveam timp liber am decis sa plec. Acum, vazand ca nu mai e asa cum stiam eu, am decis sa ii dau o noua sansa comunitatii pe care am invatat foarte multe, care desi eram un copil cand am inceput sa activez pe ea tot m-a primit si mi-a acordat sanse de care nu am profitat atunci.


    De unde ai aflat de eGaming: Am aflat in 2011 de la un vechi prieten care activa atunci pe ea si am activat pana in anul 2014 fara pauze.


    O poza cu tine(sa vedem si noi cu cine stam de vorba,nu este neaparat sa pui o poza): Nu e necesar



  6. Salut , astazi am urcat pe un host un gamemode si am vrut sa conectez si panel-ul la respectivul server. Am pus toate datele doar ca nu imi merge panel-ul. Pentru cei care urma sa intrebe , da , gm-ul este pe mysql. Astept intrebari cu ce informatii sa va dau pentru a remedia problema.


  7. Salutare , de curand am inceput sa lucrez pe GM-ul lui CaRa si am descoperit un bug caruia nu i-am gasit fix. Bug-ul consta in: mergi cu o masina personala cu cineva pe G iar cand cel de pe G se da jos , masina nu mai pleaca de pe loc. Are cineva idee unde as putea depista problema in mod?


  8. Ok. Dintre placile video de mai sus cel mai bine mergi pe 960 orice varianta de 4gb. La procesor daca nu ai deja placa de baza pe AM3+ recomandarea mea este sa mergi din start pe intel si avand bani de fx 8320 nu vad de ce nu ai lua un i5 4460. Astfel , configuratia ta ar trebui sa arate astfel: http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/1571131/

    ย 

    Ti-am pus 8 gb de ram hyperx chiar daca nu o sa ruleze la frecventa lor normala dar aveau un pret prea bun.

    O placa video pe care vei duce orice joc la rezolutia monitorului tau pe detalii High poate chiar mai mari la fps-uri decente respectiv GTX 960 Windforce.

    Un procesor i5 care este nitel mai bun decat acel fx 8320 chiar daca este quad core si are o frecventa mai mica , acesta se descurca mai bine si are un consum mai redus.

    Nu am inclus in wishlist sursa , carcasa si hdd presupunand ca ai macar un hdd Sata III si o sursa care sa nu fie delux sau alte "pocnitori" daca nu ai , poti spune si adaugam.

    Si astfel a iesit un PC cu performante putin mai mari fata de ceea ce voiai tu la inceput , nu sunt fanboy intel dar cu AMD am avut eu niste probleme.

    ย 

    Daca ai deja placa de baza AM3+ , mergi pe fx si gtx 960 dar ai grija cu consumul si cu cooler-ul stock AMD care este vai de el(aspirator). Daca mai ai intrebari , poti sa le pui.


  9. Sa incepem cu inceputul. Ce procesor ai la momentul actual? Daca ai vreun amarat de dual core fie el intel sau amd cel mai bine ar fii sa astepti si sa cumperi tot build-ul actual. 800-900 lei pentru fiecare componenta in parte nu? Din moment ce spui ca nu ai alte componente pe care sa le folosesti , spune un buget total pentru PC nu pe componenta.

    Monitorul il schimbi cat de repede se poate ca e overkill chiar pe o placa de tipul r7 370 pe 1360x768p.

×
×
  • Create New...