Jump to content

BogdiS

Members
  • Content Count

    518
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by BogdiS


  1. Salut. Am decis ca e timpul sa fac o schimbare in clanul de clash of clans si doresc sa-l populez si sa-l fac sa "prospere". Deja m-am apucat de moderarea acestei sectiuni si sper sa postez cat mai multe chestii. 
    Pentru cei ce nu stiu, clanul comunitatii inca exista, are lvl 9(facut acum 1 zi). Numele este eGRomania. In prezent suntem 20 de membrii. Diseara voi posta mai multe lucruri. 


  2. Se pare ca problema era din cauza driverelor. Nu le instalasem pe cele bune.  
    Am ales sa ma mut pe widows 7 pentru ca aveam unele probleme pe windows 10, intrucat nu am un calculator foarte performant, mi se bloca destul de rau uneori si aveam momente in care daca apasam pe start nu mi se deschidea fereastra.
    Multumesc pentru ajutor! Se poate da tc.


  3. Salut. Ieri mi-am bagat windows 7. Pana ieri am avut pe acest calculator doar windows 10. Cand am vrut sa-l instalez mi-a dat o eroare pentru ceva partitie, si suna in genul asta "windows cannot be installed on this disk. The selected disk is of the GPT partition style." Am cautat eroarea pe net si am rezolvat problema prin shift+f10 si am bagat ceva comenzi ce erau acolo. Pentru asta mi-am sters si tot hardul. Dupa ce am facut acest lucru windows-ul s-a instalat, dar am vazut ca nu am conexiune la internet. Wi-fi-ul nu merge deloc, iar in momentul actual stau cu firul in laptop. Nu mai gasesc cd-ul laptop-ului cu driverele dar le-am cautat pe net, le-am instalat( pe cele pt wi-fi), dar tot nu merge. Laptop-ul meu este asus X555L(cel putin asa scrie pe el, dar cand dau start+r, adica run si bag dxdiag imi spune ca este X555LAB) oricum, pentru X555l nu am gasit drivere, dar pentru X555LAB am gasit. Stie cineva cum as putea sa rezolv, sau stiti programe cu care mi-as putea gasi driverele corecte? As dori sa raman pe windows 7. Mentionez ca pe windows 10 nu am avut probleme de genul asta cu wifi-ul, intotdeauna mergea perfect.

     

×
×
  • Create New...