Jump to content

Al1n

Members
  • Content Count

    544
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Al1n


  1. Nickname:Alin

    Level:20

    Varsta reala:21

    Factiuni precedente: Taxi, Yakuza, Hitman

    De ce doresti sa te alaturi gang-ului Nortenos?: Doresc sa ma alatur gang-ului Nortenos deoarece doresc sa  ajut la obtinerea teriitorilor, si sa imi fac prieteni noi.

    In ce interval orar joci SA-MP?: Cand am timp liber.

    Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare?: Desigur.

    Poti sa lucrezi in echipa?: Da.

    Poza /stats[OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]:

     


  2. PRO! Sunt foarte multi care isi pierd timpul pe metin2,daca il deschizi nu cred ca va duce lipsa de playeri,asta depinde si de cum este facut sv.In ceea ce priveste serverul ar fi frumos daca ar fi si PVP nu doar PVM,sa fie gen oficial doar sa fie ratele mai mari.Sa faci si un item shop cu iteme care se gasesc foarte rar in game pentru a-ti recupera o parte  din bani care i-ai dat la deschiderea sv-ului.Daca sv e gandit poti face si profit cu el,sunt foarte multi care n-au ce face cu bani si doneaza pentru anumite iteme.


  3. -Nick: ALiN_eG
    -Varsta: 18
    -Steam ID (Obligatoriu): -
    -Intervalul orar in care puteti fi activ pe server: 16:00-23:00
    -Ce expereinta ai ca admin? : Jos cs de foarte mult timp,am avut si un server clasic,am avut helper pe zombie dar pentru ca am avut niste probleme cu pc-u mi-a fost functia scoasa.
    -Experienta CS ( Low/Medium/Pro) : Medium


  4. PRO!!!

    Ideea este foarte buna,aleg varianta prin PM si e-mail,varianta cu topicul de bun venit nu cred ca este o idee foarte buna deoarece membri noi nu prea stiu cum sta treaba cu forum adica nu stiu cum sa posteze,cum sa editeze,etc.Iar in e-mail sa i se trmita si link-ul forumului pentru a citi regulamentul.

×
×
  • Create New...