Jump to content

Phantom

Members
  • Content Count

    319
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Phantom


  1. Taci ba dracu tu cu gunoiu ala de george ati facut comunitatea de cacat din cauza voastra sa bulit srv n-am mai vazut admin prost ca tine si ca george_vl de pe vremea lu JULIAN

     

    Pot sa iti fut doua palme ?

     

    Suspend o zi / limbaj

    • Like 1

  2. Daca faci aluzie la faptul ca tu activezi din Septembrie 09 pe aceasta comunitate, tin sa te anunt ca pe atunci aveam aproximativ un an deja pe aici, domnul ARKiN... Hai ca daca tot insisti, te ajut si pe tine sa-ti gasesti colivia...


  3. Nick-ul tau: Phantom
    Nick-ul admin-ului: Intregul Staff sau reprezentantul lui, Marci.

    Reclam pentru: Neseriozitate.
    Scurta descriere: Am fost banat pe baza a ce in primul rand, dupa care conform al carui regulament a fost luata decizia?
    Dovada: http://i68.tinypic.com/52gbhl.png

     

    PS: Astept un raspuns plauzibil, incapabilii sa treaca peste, multumesc.


  4. Snake_Eyes tu nici fraier nu ai fost inca si vrei sa fii smecher? Vezi-ti de treaba ca esti prea prost, citesc aici si ies de pe web, dapai sa intru in joc sa dau de tine :))

     

    PS: Nu mai injura lumea bai muita de la asa inaltime ca iti fut un pumn in cap si te trezesti brusc si nevinovat la realitate :)


  5. frate pai cu mentalitatea dinasta iti vine sa iti bagi "cucu" in el de joc, tu ca admini vad pe forum ca ii faci numa nesimtiti, numa sa ia aer si etc. Pai daca tu membru al staff-ului, (ma rog nici nu trebuia sa fii dar nah csf n-ai csf) ii jignesti si ii provoci ca tu esti mare si tare admin ei cum ar trebui sa reactioneze? nu sa iti umpla frigiderul ? cand te vad cum vb cu ei imi vine sa te injur si eu si nu am nici o treaba cu plangerea cu ce se vb aici :)). Cum sa vina playeri noi sa joace aici cand la plangeri un membru al staff-ului isi bate cucu de playeri? Cum sa joace cineva cand se favorizeaza playeri ? (sa nu imi zici ca nu o faci, ca asta e vrajala pe fata :)) am fost si eu in situatia ta, si normal ca incercam sa ii protejez cat de cat pe membrii mei,unde era cazul,nu cand venea vorba de hacks etc.) Nu iau apararea nimanui, dar tu dupa felul cum te comporti om matur vorba aia,vrei sa faci nunta daca tin bine minte,zici ca ai o afacere si te apuci sa vb asa cu playerii eu zic ca nu e ok. Cand am zis ce am zis stii tu unde am specificat in postul ala ca poate citesti si o sa inveti ceva.. eu vad ca nu ai invatat mai nimic :)) treaba ta, ca sa fii un admin bun mai intai trebuie sa te intelegi cu playerii, daca tu tot ii alungii o sa ajungi sa folosesti comenzile pe NPC sau pe tine,dai respawn la masini si te joci singur mai exact :)). Nu o lua in nume de rau dar exagerezi grav (astept suspendul stiu ca asta urmeaza :"> )

     

    Alinelu Alinelu, hai la joc :)) sa ne fie sa ne fie cu noroc :)) te pup 


  6. daca marci mai recruteaza 2 admini la fel ca george_vl si ca prime s-ar putea sa-i fure astea comunitatea =))

     

    Nu inteleg ce vrei sa spui la adresa lui PriMe? Ce minusuri a adus el comunitatii? Daca tu nu mai activezi din cauza lui, eu unul sincer, un prost ca tine nu il pot considera minus. 

     

    Astept pedeapsa disable 24H cum era vorba, varu :))


  7. Sharlena mea este artista si e mare pianista , las sa auda dusmanii ca e sora lui Betty...

     

    De la SAmir pentru calutu si titi euro, toata lumea prezenta

    Alooo

     

    Dar mai am pe cineva dadada... Pa ricardo fortza mea ooooo o oooo Ricar doo doo oooo dooooooo lalalalalal baiatu meu regele meu dadada nananana ... Eu nu mai vor niciodata ca am si baiat si fata, nu sunt vorbe la misto, e Sharlen si Rıcardo, n au valoare toti banii, sunt copii lui titi, nu sunt vorbe la misto a lui titi euro...

×
×
  • Create New...