Jump to content

CrunK3

Members
  • Content Count

    187
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by CrunK3


  1. Cred ca am mai propus asta sau ceva asemanator !
    Pe toate servere aceste gifthours se numesc Giftpoints si pot fi castigate din questuri, nu doar din stat afk, asa ca propun ca la fiecare quest (/Quests) rezolvat playerul sa primeasca +1 GiftHours, Prin acest mic beneficiu eu cosider ca am putea stimula activitatea.
    Inca un beneficiu ar fi faptul ca mute questuri sunt legate de factiuni -Primeste wanted in  orie mod
    -Omoara un cop de 5 ori ( cei din Pd are avea cui sa dea wanted etc)
    -Inscriete intr-o cursa de 10 ori ( Pai ai vedea tot serveru la curse doar ca sa dea /getgift mai repede ) 
    Sunt multe alte questuri care ar stimula activitatea, din punctul meu de vedere mi se pare normal sa pot face gifthours si prin activitate nu doar prin afk , Nu toti pot lasa afk 24/24 uni se joaca 2-3 ore dar activi oameni ! 
    Pro/Contra dar si argumente va rog !


  2. In momentul actual exista numeroase benefici mai ales cele pentru clan, acolo exista comanda /createhq sau ceva de genu la clan , pentru a stimula donatiile am zis de ce sa nu introducem /createhouse :
    -Pai norocosul player doneaza si cu minunata suma minima de 70 vip points isi poate crea casa unde doreste(desigur nici chiar orice cladire aiurea sau in mijlocul strazi)
    -Casa creata sa fie minim level 7 -70 vipoints /createhouse level (minimul sa fie level 7 respectiv 70 vip) 
    -dar sa se poate crea casa pana la level 14-respectiv 140 vip(pornind de la level 7 +10 vip pentru fiecare nivel, presupun ca intelegeti ce vreau sa spun) 
    casa level 8 -80 
    level 9-90 ati inteles ideea 
    Prin aceasta propune eu consider ca donatiile vor creste considerabil, astept Pro dar si Contra dar si argumente plauzibile !


  3. In momentul actual Grand Hotel este inutil asa ca propun ceva simplu si frumos:
    Grand Hotel sa ofere 3 benefici daca stai afk in el 
    Cand intri sa apara o fereastra ca la /mycars cu 3 obtiuni -Remove BL(stai afk in grand hotel si iti scad cate 2 ore din bl, desigur la fieare pday -50.000, beneficiile se platesc adica totusi e hotel si aveti bani)
                                                                                                               -Dublu RP( Stai afk si primesti 2 RP/ora  in loc de unu la fiecare pday, la fel ca mai sus -50.000 la fiecare pday )
                                                                                                               -Dobanda extra( in loc de maxim 200k la dobanda playerul sa primeasca pana la 400k, aici taxa e mai mica 10.000 la pday )
    Din punctul meu de vedere stiu ca ar stimula playeri sa stea afk dar am avea mai multe beneficii si am pune pe roate Grand Hotel 
    Propun o limita de 10 playeri in Grand hotel LV asa ca mai adaugam unul in LS tot cu maxim 10 playeri in el sincer nu mi se pare mult de munca si reprezinta cateva beneficii frumoase si utile ! 
    Locatie Grand Hotele LS ! - https://imgur.com/dgtC2wP

    Event Global: Propun event global /lotto (nr) 1.000.000 fiecare player alege un numar 1-100 si pariaza suma de 1.000.000 se alege un fericit castigator dar primeste doar jumatate din bani pariati, pentru a mai potoli economia dau un exemplu , sau pariat 50.000.000, playerul castiga 25kk serveru ia 25kk, pentru a mai imputina bani, dar sa fie si playerul fericit ! Nu pot paria doi playeri acelas NUMAR ! 

    Asigurarea la masini: Pai daca tot sunt toti avuti si smecheri sa plateasca, masina sa nu poata fi spawnata fara asigurare ! Astfel ar avea rost si kilometri la masinii dar ar toca si bani playerilor Nu poti folosi o masina fara asigurare, este ceva foarte nomal si ar avea un rol mai important masinile VIP care nu au nevoie de asigurare !


  4. Prima chestie pe care vreau sa o propun este la comanda "cancel contract" dai cancel si daca are id 1 de exemplu, cand dai portable=>Contract=> apare tot contractul acela pentru ca este primul id din lista, propun cand dai cancel contract sa anuleze acel contract pentru 10-15 minute sau, cand dai /portable=>Contract sa dea contract random nu dupa id 1-2-3 sa dea 20-8-43 si tot asa aleatoriu !
    A doua chestie pe care o propun, serveru pune contracte pe oricine dar pune si pe cops si pune contracte de 20-30k , stai 1 ora jail pentru ca pune serveru 20k pe cop .. Propun sa se modifice sa puna pe cops contract de 100k+ cum este normal !
    A 3-a propunere, sa se modifice suma minima pentru contracte actual este 5.000-100.000, propun 50.000-200.000$ avand in vedere ca la job castigi 30-80k .. sincer e bataie de joc 5.000 sa omori pe cineva cum fac majoritatea playerilor .
    A 4-a propunere sa porneasca un event la 30 de minute doar pentru cei din hitman se alege un id random si hitmanu care il omoara primul castiga o suma frumusica ar stimula activitatea zic si eu + toti hitmani pe un singur id , acel id ar fi terorizat ...


  5. Diverse

    Cinefilul anului: Daniel
    Muzicianul anului: SBN.
    Sportivul virtual: AdriaN.
    Spammerul anului: miLaneZ
    Profesorul IT al anului: Kawa
    Cuplul anului: uNNk & Andreea.
    Nou venitul anului: ZeOX.
    Cea mai mare dezamagire: Kawa
    Most helpful of the year: sinK
    Cel mai bun designer: Vladutz26

    Cea mai mare dezamagire in grafica: pulsee

    Cel mai inactiv moderator: FenomenaL

     

     

    San Andreas Multiplayer

    Cel mai bun Manager RPG: sinK
    Cel mai bun lider: italianuL
    Cel mai bun helper: Andrutz
    Cel mai bun admin: sinK

    Cel mai bun scripter: HonciucGabriel
    Cel mai bun regizor (eG-TV): SBN
    Cel mai activ player: italianuL
    Cel mai popular player: sinK
    Cel mai rau player: George_vL

     

     

    Romania Trucking Office

    Cel mai bun owner: Caciula

    Cel mai activ admin: Caciula

    Cel mai bun jucator: ANDREY

     

     

    eGaming MTA RPP

    Cel mai bun owner: DanyAlex

    Cel mai activ admin:  ZeOX.

    Cel mai bun jucator: AjaxRPP.

     

     

    Best of
    Moderatorul anului: Nanak

    Globalul anului: Daniel
    Cel mai activ user:  italianuL
    Cel mai popular user:  RaduReleu

    Revenirea anului: sinK

    • Like 2

  6. Prima chestie pe care vreau sa o prupun este micsorarea timpului de la quests, adica dai rent car odata dupa trebuie sa astepti 300 de secunde, avand in vedere ca apare de 5 ori pierzi 25 de minute numai spun, la Trucker A sa duci produse de 10 ori, la fel iti ia aproape o ora sa faci acel quests, eu zic ca 60-100 de sec in functie de quests ar fi un timp corect . 
    A doua chestie tot la quests ar fi sa primim pe langa acea suma fabuloasa de bani si cate 1 Rp, 1 Rob points sau 1Gift points, nu din fiecare cate unu , unul random, astfel am stimula putin playeri pentru ca aceea suma de bani nu stimuleaza pe nimeni, foarte putin ecoins aceea ne stimuleaza.
    A treia chestie ar sa schimbam premiile de la /Getgift, sunt satul de upgrade point, mai bine puneti un premiu "nimic" as fii mai fericit, eu propun urmatoarele premii:                                              -Car slot( calculati si voi o probabilitate sa pice rar, sunteti destepti)                                                                                                                                                                                                    -Vehicle personal(adaugati si voi 3 tipuri de masini mai medii asa si sa se castige cate una la 100 de /getgift sau mai rar  si doar daca ai slot primesti masina)
    -Level up 
    -intre 5-15 RP 
    -50 ROB
    -intre 1.000.000-2.000.000$ 
    -Toate licentele pe 3 luni 
    -20 eCoins  
    Va mai ganditi si voi, premiile nu sunt exagerate sa va spun si de ce, am intrat saptamana trecuta pe un alt server am facut un quests activ si m-am dus sa-mi revendic premiul( ceva random) si am castigat un Cetahe, ceva ciudat avand in vedere ca aveam level 2 iar noua ni se pare exagerat 1kk la un gift .. si ce era si mai interesant ca acel quests il puteai face zilnic deci puteai castiga zilnic o masina cu tot cu slot, premiile sunt foarte bune si eu cred ca ar stimula playeri atat sa stea on cat si sa faca cat mai multe questuri pentru a primi gift poins, stocul sa fie nelimitat nu cum este acum epuizabil premiile trebuie sa fie in favoare payerului sta 5 ore on sa primeasca 10 upgrade points, iti umple frigideru mai da si /q ...                                                                     A patra propunere ar fi legata de acele coins, sa faceti un shop gen :
    200 eCoins - Clear Warn 
    100 eCoins-Clear 10 h bl 
    500 eCoins-Car Slot
    Si tot asa cu diferite chestii, 

    • Like 3

  7. Nick-ul tau: CrunK 
    Nick-ul admin-ului: Exact 

    Reclam pentru: Decizie incorecta 
    Scurta descriere: Ii fac plangere lui fenomenal si el raspunde repede " a glumit si el" pai asa spun si eu "Sa te fut" tot in spirit de glumitza si nu o sa primesc nimic 
    Dovada  

     


  8. Nick-ul tau : CrunK

    Nick-ul celui reclamat: Fenomenal (fenomen, dar nu din ala bun )

    Reclam pentru: Amenintare cu BAN 

    Descrierea faptei pentru care reclami: Atot puternicul Feno a prins tupeu, io nu neg ca l-am suparat dar nici chiar asa 

    O dovada (o poza ceva): sa-mp-557.png KULKHAT!!

×
×
  • Create New...