Jump to content

NobodyElse

Members
  • Content Count

    419
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by NobodyElse


  1. 55 minutes ago, xproback95 said:

    /takegun nu se poate adauga pentru ca se suprapune cu comanda de la gang-uri si mafii.

    Nu neaparat, creier limitat

     

    PRO

    • Like 2

  2. Nick-ul tau: Noby
    Nick-ul admin-ului: smoker

    Reclam pentru: mute aiurea
    Scurta descriere: De cand pt "frustrat" pe viata se da mute doua ore? Doar te-am intrebat daca esti suparat pe viata, ce e asa mare jignire in cat sa primesc mute?
    Dovada (poza ban-ului , warn-ului sau a oricarui abuz ): 

     


  3. Imi cer scuze ca postez neimplicat ... dar in regulament scrie asa

     

    Prima abatere: ban 90 de zile

    A doua abatere: ban permanent
     

     

     

    Sa ma lamureasca si pe mine cineva, daca in regulament scrie asa, adminii(nu doar tu) de ce dati in continuare permanent?


  4. De asta nu poti tu dormi noaptea? ca stau eu pe un forum de gaming, stau pana cand vrea muschiul meu, unde si pana cand o sa ma plictisesc de stat.

    Atat timp cat o sa fie hateri ca tine si care mai sunt e o mare placere sa stau si sa va vad cum va bagati unghiile in gat de ura ce o aveti in voi, pa.

     

    Hater pe ce? Ca de cand ai venit pe comunitatea asta s-a dus tot pe rapa? Sa fim seriosi, cand ai luat admin prima data nu ai fost capabil sa il tii, la o saptamana dupa ce te-ai apucat de joc hop bullet personal, cum se face mai sergiule? Tu vorbeai de egalite, ne spui si noua cum ai reusit sa faci bani de bullet si ai luat admin in 2012 intr-o saptamana? :D Ca tot vorbesti si arunci vorbe de filozof , lamureste-ne si pe noi.... O sa-ti fac si un post, doar asa, ca nu-mi place moaca ta si ca la varsta asta ar trebuii sa ai familie. 

     

     

    Daca vrei sa mai chitai ceva, te astept in privat.

     

    Doresc sa fie sanctionat si el pt post neimplicat daca voi fi si eu, multumesc.


  5. Faci plangere intregului staff ca e incapabil, si vrei ca incapabilii sa nu raspunda.

    Si cam cine ai vrea sa iti raspunda aici ?

     

    Inceteaza sa mai postezi aici, nu mai esti admin. te vezi prea mare important, vezi mosule ca mai ai putin si chelesti si stai pe un forum de gaming.

    • Like 1

  6. Nickname:  NOby

    Level: 16

    Varsta reala: 18

    Factiuni precedente: Crips Gang - Rank 3, Nortenos Gang - Rank 5, La Cosa Nostra - Rank 5, M/F - Rank 5

    De ce doresti sa te alaturi gang-ului Nortenos?: sa fac cat mai mult dm pe rivali si sa dominam tot

    In ce interval orar joci SA-MP?: cand am timp

    Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare?:Da

    Poti sa lucrezi in echipa?:Da

    Poza /stats[OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: https://s13.postimg.org/frxtdb2jb/sa_mp_031.jpg

     

    nXbCK.png


  7. Nickname: Noby
    Level: 16
    Varsta reala: 18
    Factiuni precedente: Crips Gang - Rank 3, Nortens Gang - Rank 5, La Cosa Nostra - Rank 5, M/F - Rank 5
    De ce doresti sa te alaturi gang-ului Surenos?: Doresc sa ajut la cat mai multe war-uri rival war-uri si sa imi fac prieteni noi
    In ce interval orar joci SA-MP?: Nu am un interval anume, cand am timp.
    Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare?: Da!
    Poti sa lucrezi in echipa?: Desigur.
    Poza /stats[OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: https://s16.postimg.org/7n2tgucp1/sa_mp_026.jpg
    Alte precizari: AWM E PROST

     

     kmDgrlt.png


  8. Am citit toate posturile voastre nu de alta dar ma cam plictisesc pe la munca. :D

     

    Eu am zis de mai mult timp ca trebuiau facute niste chestii, pe care parere mea, daca le faceam, nu mai ajungeam in situatia asta.

     

    • Cel mai important, renuntarea la GM-ul acesta, introducerea unui GM nou pe care sa poata scripta oricine are cateva cunostinte. Aici nu ma pricep dar cred ca se poate face asta.

           - Se poate, dar nu se vrea, daca nici tu nu ai fost ascultat, d-apai noi... Nu cred ca se vrea schimbarea gamemode-ului din cauza lui XanTo, dar s-ar putea face un GameMode care sa pastreze caracteristicile eGaming ( Factiuni spre exemplu ). GameMode-ul actual are multe chestii inutile, si multe chestii lipsa.

     

    • Consultarea playerilor / userilor in orice situatie. De exemplu: ideea unui nou update sa fie prezentata in totalitate playerilor si sa se voteze. Daca procentul votului nu depaseste 60% sa nu mai fie
    • bagat. La 51% apar o gramada de discutii apoi. 

            -Noi suntem prosti, nu se tine cont de ce vrem noi, se merge pe principul "Lasa ca va facem noi mediul in care sa jucati, va convine bine, nu la revedere", si asa se ajung iar la 10 playeri.

     

     

    Interzicerea c-shotului. Eu am spus ca trebuie interzis inca de cand am aflat de el prin 2010 cred. In primul rand este un bug iar cine se foloseste de buguri pentru avantaje personale e bug abuser iar asta se pedepseste cu ban. Mi s-a spus ca e prea drastic la momentul respectiv si ca nu poate fi pedepsit. 

     

           -Asta nu este greu de realizat, nu stiu de ce mai exista CBUG.

     

    • Introducerea oricarui test, oricarui program care poate impiedica folosirea unui hack. Dar spre exemplu testul cu Team Viewer, daca nu gaseste adminul nimic, asta nu inseamna ca ai scapat. Sa fie doar o unealta in investigatie nu o chestie hotaratoare.

           -Abia intra adminii pe server si tu vrei si teste TW? Prea multa munca pt un admin, datoria unui admin este doar sa intre sa dea cateva kick-uri pt ad aiurea, niste mute si pnm.

     

    • Renuntarea la sicanele dintre staff si playeri. La noi nu prea se intelege ideea de comunitate. Noi suntem cam opusul ei. Fiecare isi vede de interes pe aici si sa ajunga cat mai sus. Ca sa ce? Va zic eu ca nu-i nimic frumos in a fi admin sau in a lua decizii. Eu unul cel mai tare m-am distrat cand eram lider LCN si helper, nicidecum admin.

              -Fiecare isi vede de interesul lui? Iti zic eu ca playerii se chinuie pt eG mai mult decat 80% din staff, si ei nici macar nu ne baga in seama, mai fac si pe arogantii, stiu ei tot cum e mai bine. Macar daca aveti idei si voi, staff-ul, nu mai puneti in sectiunea voastra si intrebati-ne si pe noi, ca nu doar voi jucati pe server-ul asta, pardon, voi nu jucati, intrati rar, deci va doare in p.

     

     

    A da si nu vad de ce ar fi o problema cu transparenta cu donatiile. Eu as spune exact cati bani intra si pe ce se cheltuie ca apoi incep sa apara discutii cum am si vazut de altfel.

     

    - Asta nu are asa mare importanta, sunt alte lucruri de facut.


  9. Tu te laudai pe wt ca ai cel mai bun aim de pe server.

     Da pe langa cel mai bun aim am si miliarde in banca.

    Stii sa tragi? :)) ai mai fost banat pentru aim de mine si ai promis ca te potolesti cand ai facut contul Noby, cautati pe ban list si o sa vedeti, acum eu nu am vazut pentru ce ai primit ban dar mi se pare amuzant ca acum putin timp nu stiai sa tragi, iar acum stii :)) . Clona sau aim tot permanent este :)) vechiul lui cont fiind NobodyElse. (daca nu ma inseala memoria am pus filmarile pe acolo, search)

    Esti tu asa sigur ca nu stiu sa trag? Adu-mi si dovezi cum ca as fi eu, pot face si eu un cont cu numele  NeverMore si sa spun ca esti tu. Asta ca o paranteza. Poti sa mi verifici ip-ul.

     

    Rog sa fie sanctionati pt post neimplicat.

     

     

     

    Scuze ca intervin pentru ca nu meriti dar imi vad nick-ul in aceasta plangere , eu inteleg din ce spui tu ca daca nu ai facut parte dintr-o factiune de dm nu stii ce-i ala aim sau orice hack si daca ai facut parte dintr-o factiune de dm stii ce-i ala hack :)) , pai eu daca stau intr-o factiune dm joc corect nu cu aim ca sa invat ceva asa ca excludeti aceasta scuza pe care vad ca o folositi mai toti.

     

    In primul rand, cine plm te crezi ca ai admin? Nu esti mai sus ca nimeni. E altceva cand faci parte din DM SI AI INTALNIT SITUATII SI SITUATII.

     

     

    Joci din 2014. Păcat că eu din 2009 pana în 2012 am fost doar ykz, bz si sz iar după 1 an am fost cop. Mai bine taci , vorbești fără să gândești . Sa nu mai zic ca în 2014 am fost din nou bz iar din 2015 pana acuma mi-am petrecut 6 luni în facțiuni dm. Zic asta ca sa vezi ca totuși am fost în facțiuni dm.

     

    Joc din 2010, nu ca are vreo importanta. Cand a aparut 0.3z s-a scos lag-shot-ul si stii bine ca s-a schimbat modul in care trebuie sa tragi si asa mai departe, nu ma intereseaza(asta ca o paranteza cu perioada 2009-2014) cat ai fost tu prin dm. Nu inteleg de ce te ataci, am zis clar ca nu am nimic cu voi,  va faceti treaba ca si admini multi dintre voi dar ideea e ca nu te-am vazut prin DM in ultimul timp, intelegi?

     

     

    si eu pana la urma pt ce am luat ban? pt no-rec0il sau pt aim? ca pe ban list scrie aim si mai sus , unde a scris Rakku scrie no-rec0il, pnm.. 


  10. Contra, nu esti scripter si nici nu stii pic de PAWN, abia poti scrie cateva cuvinte.

     

    Hai sa ne focusam pe serverele actuale, ok? Eventual deschideti ceva ce nu este, server METIN, WOW, mai stiu eu ce.. Dar nu sa avem 3 servere de samp si toate sub 50 playeri


  11. Bun, am sa-ti explic eu. Tu crezi ca merge scuza asta "Si aim-ul este...? Daca tu stai aproape pe loc". Nu, prietene, fiindca la distanta aia cand tragi cu M4 gloantele incep sa se imprastie intr-un cerc iar din 50 de gloante care le tragi tinand degetul apasat pe click doar primele 4-6 gloante e probabil sa se duca fix unde ai tu tinta fixata iar apoi cate unul odata la 6-7 gloante, poate si mai mult odata ce distanta creste iar tu cum nimeresti fiecare glont e clar ca ai no-rec0il activat iar acest lucru a adus la aceasta decizie.

     

    Alte exeplicatii mai doresti ?

     

    IN primul rand este o diferenta mare intre AIM si No-Rec0il, pe care korleone nu cred ca a putut sa o vada cand a dat ban pe motiv "Aim hack" in al doilea rand ce iti vine asa greu de crezut ca nimeresti gloantele, ai numarat tu fix 50 de gloante(stiu ca atatea are m4)? Sa fim seriosi, au fost faze mult mai dubioase la care s-a dat un simplu NIMIC, te invit, ca tot vad ca esti din Bucuresti, vi la mine si iti arat frumos cum se joaca. Este chiar atat de greu ca se poate juca corect cu o tinta mica si cu ceva experienta? Totusi, nu joc de ieri de azi.


  12. Ce explicații mai vreti atâta timp cât nu știți altceva decat sa jucați decât cu coduri nu pentru distracție.

    Meritați doar ban și atât.

    Frate, de ce ne bagi pe toti in aceasi oala? Daca chiar aveam cod, crezi ca imi era greu sa imi fac un cont clona si sa joc?  Nu ma mai oboseam sa fac reevaluare, asa ca va rog frumos, examinati mai atent si ganditi-va ca exista mai multi factori, nu doar aim-ul.

×
×
  • Create New...