Jump to content

Th3_KiL33R

Members
  • Content Count

    481
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Th3_KiL33R


  1. "Doar ca in finala o sa jucam cu un robot."

     

    Eu personal consider ca decat sa pui un robot in finala faci asa: Al - 3 - lea finalist sa fie concurentu cu cel mai mare punctaj de pe locul 2... in caz ca sunt la egalitate sa faca ei unu meci cu un robot...

     

    E mai ok sa fie finala intre 3 concurenti. Parerea mea.

    Ok , asa o sa fie . 


  2. Fiind prima editie, cred ca sunt destui concurenti...

     

    Ar trebui sa-i dai drumu' sa vedem cum merge...

     

    Ar fi bine daca nr. de concunreti ar fi divizibil cu 3, de exemplu... daca sunt 27 de concurenti, faci 9 meciuri si ai 9 castigatori... si poti face 3 meciuri cu ei si raman 3 concurenti pt finala...  daca nu iasa asa, se joaca si cu roboti, dar n-ar fi corect pt toti participantii...

     

    Sau mai poti face daca vrei, de exemplu... daca mai ai nevoie de 2/3 concureti pt rundele urmatoarea (ca sa poti face meciuri de 3), iei si concunreti de pe locul 2, dar care au cel mai mare punctaj... vedem cum e mai bine.

    Daca ai observat am anuntat ca mai este 6 sau 7 posturi libere ( un post il pot ocupa eu daca nu sunt destui ). Si asa fac , prima data fac 9 echipe de 3 jucatori , fiecare castigator la fiecare echipa vor face inca 3 echipa , din ultimile 3 vor fii cei 3 finalisti care se vor bate intre ei. E foarte simplu. :) 


  3. ConQUIZtador (în maghiară Honfoglaló) este un joc de inteligență, multinațional, cu elemente de strategie, care poate fi jucat de către oricine pe Internet. Se joacă în grupuri de câte trei jucători însă dacă cineva nu găsește adversar are posibilitatea de a juca un joc cu roboți. Un joc e câștigat de cel care are cele mai multe puncte la sfârșitul acestuia. El este împărțit în două părți. În prima parte cei trei participanți ocupă teritorii pe hartă în funție de răspunsurile corecte pe care le dau. În cea de-a doua repriză participanții au posibilitatea de a cucerii teritoriile celorlalți participanți. 

     

    Mai multe detalii gasiti pe wikipedia aici : http://ro.wikipedia.org/wiki/ConQUIZtador 

     

     

    Jocul este foarte simplu si va puteti inregistra sau loga direct de pe facebook de aici : http://www.conquiztador.ro/ 

     

    EDIT : Las topic-ul deschis pentru eventual discuterii sau probleme. 


  4. Eu unul as fi contra.

     

    Daca vrei sa joci ConQ cu ceva prieteni, ifi faci un separeu si joci.

     

    Dar totusi daca vreti competitie, trebuie reguli stricte si concise... din pacate romanu' se pricepe la tot si exista acel "hack ConQ"...

     

    Si nu stiu cine s-ar aventura, cand joaca ConQ, sa se apuce el sa-si faca poze la desktop sa-i demonstreze la nu stiu care ca a jucat corect.

     

    Eu unul daca-as vrea sa joc ConQ, intru frumos si joc, fara stres sau altele... ca vai care-i mai destept, care-i mai cult. Asta trebuie sa mi-o demonstrez mie.

     

    ...Trebuie facut ceva complex si clar. Asa se deschid o gramada de proiecte aiurea si nu ajungem nicaieri. Posibile certuri in plus.

     

    Parerea mea.

    Parerea ta , esti singurul care a spus contra pana acuma , si in nici un punct nu ai dreptate , acel hack nu mai exista de mult timp ! sa facut update-uri majore la conq , cat despre turneu e altceva , trebuie sa demonstrezi in mai multe randuri ca meriti primul loc, nu numai o singura partida si gata ! 


  5. Din nou Dany , ne surprinzi.Este un joc distractiv care iti verifica cunostintele , bineinteles acest joc nu creeaza dependenta si nu este plin de oameni imaturi ( sau daca sunt , nu sunt asa multi ca pe samp , cs ).Partea cea mai frumoasa la acest joc este ca daca gresesti ceva si este simplu gen : Cand e Craciunul ? si tu raspunzi incorect o sa ajungi mai mult ca sigur la fail , ceea ce nu e de rau , chiar de bine.Cu ocazia asta inveti si tu cand vine Mos Craciun :)).

     

    Eu sunt PRO ! , nu prea postez la aceste sectiuni deoarece stiu ca nu particip si decat sa se faca inca un topic si eu sa zic PRO , dar sa nu particip mai bine nu ma bag si ii las pe disperati de +1(de parca v-ar ajuta cu ceva un post in plus) sa posteze si sa ajute comunitatea sa creeze topicuri inutile.

    Iti multumesc pentru apreciere .

     

     

     

    Propunere acceptata, cum procedam?

    Se creeaza un nou forum la " Competitii gaming online "  , dupa aceea fac un mic regulament in care scriu cum se participa si altele. Dupa aceea urmarmi pasi lui TheGangSta doar ca o sa fac o tabela in care cei care concureaza sa afle mai usor pe unde se afla si cum merge treaba. O sa vezi pe parcurs. 


  6. Nick-name: TuMbYhO

    Numar editie(numarul editiei curente): 21

    Gen creatie(ce vrei sa realizezi tu semnaturi,userbar,logo vectorial sau avatare): Avatar + Semnatura.

     

    PS: Vreau sa fac o editie speciala deoarece pe 31.01.2013 este ziua mea si doar asa pot sa fac si eu "cinste" baietilor deoarece cu unii nu ma pot intalni fata in fata.

    Acceptat pentru saptamana asta. 


  7. Robert si Kenoby , aveti dreptate in legatura cu turnele , dar nu e vina nimanui ca altii nu participa , eu unul consider ca jocul conquiztador e mai mult decat un joc normal pentru distractie , poti castiga ceva cultura si apropo de asta acuma cateva zile am descoperit niste chestii din design care nu le stiam si chiar de folos in viata de zi cu zi. Acuma un topic in plus nu mai strica .

     

    Mersi pentru restul. 

    • Like 1

  8. Salut și bine v-am regăsit ! 

     

    Vreau azi sa propun un turneu de cultura generala, deoarece am văzut mulții copii , adulți și fete pe comunitate , și ca de obicei  la fel ca în oricare altă propunere baza jocului și turneului ar fii jocul " Conquiztador " , probabil multi dintre voi cunoașteți jocul, este foarte scurt , nu trebuie nici o experiența de joc sau something like that , pur și simplu răspunzi la întrebări , cel mai deștept ( sau norocos ) va câștiga . Cine e interesat sa participe ? Va rog frumos nu spuneți PRO dacă nici măcar nu cunoașteți jocul și nu aveți o cultura generala sau nu aveți ce-a mai mica intenție de a va integra ( la fel si pentru voturile cu CONTRA ) .

     

     

    P.S : Poate cu jocul asta ne mai ridicam si noi cultura generala ! 

     

     

    • Like 1

  9. Cu totusi ca propunerea e buna , din 200 playeri doar din SA-MP probabil doar 10 vor sa faca asa ceva prin diferite jocuri , din care cei 10 probabil doar 5 au un pc puternic , din care cei 5 care au ramas doar 2-3 stie sa filmeze cu fraps si sa comenteze ( aici se include si microfonul si inregistrarea vocala, plus montajul video). Propunerea a mai fost facuta de cineva acuma cativa si sa deschis eGaming Official care il vedem in prezent ( facut de DStefan ) dar nimeni nu sa mai ocupat de el foarte mult de atunci .

     

    Oricum eu sunt PRO si va pot ajuta cu youtube-ul ( de la parteneriat , pana la vizualizari si montaje video )  

     

     

    EDIT : @EuSuntAla te contrazic cu faza " e greu sa ajungi sus cu youtube-ul " e chiar mai simplu decat crezi tu sa fie .


  10. Uneori cand lupti, la Defense si Attack apar muuuuulte cifre.

     

    image-09FC_50F91CED.jpg

     

    Sunt Cuck Norris >:)

     

    Cum sta treaba cu levelul? Pe prima pagina (Home) apare ca am level 2, in top 15 am level 1 iar cand ma uit la profilul meu, Level Total: 1.

    In legatura cu numele decimale i-am spus programatorului si a spus ca a rezolvat , doar ca nu am mai vazut nici un update din parte lui , iar eu unul nu ma descurc in php ( doar html si css)

    Cat despre acele levele aiurea afisate e de vine caching-ul , am vorbit cu xanto si e ceva temporal de la host , o sa vad ce pot face.

     

     

     

    Salut.

    In afara de aceleasi probleme de pana acum, eu unul n-am mai gasit niciuna. Inca ceva, la status Soldier arata AGE:20, cred ca ar trebui sa se puna in sistemul de inregistrare o noua 'linie' cu data nasterii sau AGE care sa fie completata de utilzatori.

    In legatura cu numele jocului poftim propunerea mea:

     

    • CryOfDeath.

     

    Sunt de parere ca bani si bonusurile sunt inca in stagiu de pregatire si ca ar trebui grabita crearea lor. Eu zic sa incercati sa faceti un sistem de reinviere dupa cateva ore(2-3) si inca o restrictie in care sa se poata da decat maxim sa zicem 5 batali pe ora unui Soldier, deoarece se vor da multe lupte, iar top15 va fi foarte activ si odata ce unul v-a lua distanta in top multi se vor lasa de joc.

    Interfata jocului cred ca ar trebui sa fie modificata, ar atrage mai multi jucatorii.

     

    P.S: Eu vreau bonus, nick: quZt01.

     

    La age (varsta) intial m-am gandit sa arate timpul de cand e inregistrat ( Ex : m-am inregistrat ieri  , sa arate o zii , m-am inregistrat acu 5 ani , 3 zile si 12 ore , sa arate 5 ani , 3 zile si asa mai daparte). 

    Cat despre aceste avantaje a jocului sau alte idei nu prea mai pot face nimic fara cel putin un programator.  Multumesc pentru numele jocului (e probabil sa se schimbe in enumarate ori ) Ai primit si bonusul. 


  11. CONTRA,  

    Nu stiu daca cineva isi mai aduce aminte dar prin 2009 nu trebuia sa ai atatea date nefolositoare (nu toate)  , aiurea , si alte prostiioare prin profil. Nick SA-MP , Nick Cs , Nick Minecraft , GFX Skill si ce-a mai recenta acel Time Online , eu unul consider ca e destul de plin si ce-a ce ai propus tu e de-a dreptul nefolositor , poate 70-80% din membrii comunitati joaca sa-mp , dar cu siguranta putinii copii doresc sa invete acest scripting , si cu atat mai putin sa le dai un Skill pentru ceea ce fac. 


  12. Contra.

     

    Daca se implemnteaza aceasta chestie, nu inseamna ca nu o sa se mai faca posturi aiurea.

    Plus ca, acel group icon de sub avatar iti semnaleaza prezenta ta intr-un grup al forumului. Daca se pune acea chestie si la membri, care mai este farmecul ?

     

    PS: Iti spun eu, chestia asta ai vazut-o tu pe nustiu ce comunitati deastea care azi apar, maine dispar si ti s-a parut tie ca arata bine.

    Mai adaug pe lângă ce a spus Radu , că cei care au răspuns cu PRO sunteți niște incompetenții fără cap ,  înafară că știți doar 3 litere care formează "PRO" și nu adaugați cel putin 25 de cuvinte precum scrie în regulament , mai spuneți ca nu se mai face +1 , și din start se demonstrează doar prin propunerea asta. 

     

    CONTRA - Aceleasi cuvinte ca a lui Radu .

    • Like 1

  13. oooo , ultima e geniala, pacat de dimensiune(mie nu imi place). Prima coloristica imi place,smudge foarte frumos,integrare foarte buna, sharpen perfect si splatter brushes perfecte  :> Continua tot asa

     

    Dimensiunile eu le-am ales , deci nu o jigni pe ea.


  14. Lectia 7

    alEEx28 - 6
    Aurian - 5
    Deli - 6
    Deamon - EXMATRICULAT
    eChoO - Invoit
    Sorryn - EXMATRICULAT
    Kenoby - 5
    NiveuS - Invoit
    Fighter - Absent 1/2
    oNNNi - Invoit
    claukappa - Absent 1/2
    mixXL - EXMATRICULAT
    eXemplu - EXMATRICULAT


  15. Lectia 6

    alEEx28 - 7

    Aurian - Invoit

    Deli - 3

    Deamon - 6

    eChoO - Invoit

    Sorryn - Invoit

    Kenoby - 5

    NiveuS - 5

    Fighter - 6

    praffzor - 8

    oNNNi - Invoit

    claukappa - 5

    mixXL - 5

    eXemplu - -

    Daria - 6

     

    Calculez eu din nou media

    Adauga notele tale , la cele mai de deasupra , si fa mediia , nu trebuie sa refaci totul . 


  16. Probabil te referi la slogan-ul comunitatii , si deja il folosim din cate stiu , l-am vazut prin multe locuri , totusi nu mi se pare ca sloganul " Think different , think eGaming" NU este foarte unicat , cei drept este copiat de la Mac care ar fii originalul " Think different " , si ca sa mai adaug si o proprie opinie , nu mi se pare un slogan foarte bun pentru o comunitate de eGaming , daca asta am inceles corect din propunerea ta , sunt PRO sa folosim mai des sloganul. 

×
×
  • Create New...