Jump to content

GenuDmboiu

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About GenuDmboiu

 • Rank
  Joiner

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Array
 • Nick CS
  Array
 1. Nu e nevoie sa te incarci. E de ajuns sa le organizezi putin mai bine si nu o sa fie nicio sectiune incarcata. Repet, este strict parerea mea.
 2. Probabil are nevoie si de persoane care apreciaza ajutorul oferit de altii. Au fost niste sugestii, daca nu sunt bune nu te obliga nimeni sa le aplici. Si apropo, dupa parerea mea categoria unde se fac cererile de parteneriat ar trebui pusa mai la vedere. Just sayin'
 3. Inseamna ca nu am vazut eu. Atunci macar ar trebui puse mai la vedere, nu in subcategorii.
 4. Buna ziua, vreau sa fac si eu cateva propuneri pentru dezvoltarea acestui forum. Nu o sa fac mai multe topic-uri ci prefer sa spun ce am de zis aici, nu ma incalzeste cu nimic sa am cat mai multe post-uri. - Sectiunea de "Bun Venit" ar trebui mutata la inceput, undeva sub sectiunea "Regulament" deoarece este o categorie unde o sa posteze toti membrii noi si trebuie sa fie cat mai vizibila. - Ar trebui creata sectiunea "Cerere Subdomenii". Asta inseamna ca atunci cand cineva vrea sa isi aduca, spre exemplu, server-ul de CS/Samp/Metin etc, sa faca o cerere prin care sa spuna ce anume doreste de la aceasta comunitate, iar in cazul in care este primit, sa ceara un subdomeniu in care sa ii fie pus GameTracker-ul si categoriile de care are nevoie ( Regulament, Cereri etc) -Ar trebui creata sectiunea "Cerere Parteneriat". Poate alte comunitati vor sa isi faca cat mai multi parteneri pentru reclama, dezvoltare. In momentul in care cineva face o cerere de genul si este acceptata, ambele comunitati o sa isi faca reclama reciproc, ceea ce ajuta la extinderea comunitatii. -Propun revizuirea topic-urilor de informare. La fiecare categorie/subdomeniu exista un topic de informare, propun revizuirea acestora deoarece exista greseli gramaticale, chiar si in regulament. Aceste greseli lasa de dorit mai ales in momentul in care utilizatorii noi citesc. Parerea acestora trebuie sa fie una cat mai buna, iar acesta este primul lucru la care se uita toata lumea cand alege sa intre intr-o comunitate. Sper sa fie de folos ceea ce am spus mai sus, iar daca sunteti de acord o sa mai vin cu diferite propuneri care din punctul meu de vedere o sa ajute la dezvoltarea acestui forum.
 5. Nick-ul tau: Angel. / Butelie Nume: Dîmboiu Prenume: Eugen Varsta: Almost 18 Locatia: Făgăraș, jud. Brașov Jocul/rile Preferat(e): Sa:Mp, Cs O scurta descriere despre tine: Persoana sociabila cu simtul umorului foarte dezvoltat, apreciez sinceritatea si seriozitatea. De unde ai aflat de eGaming: Cunosc fondatorul acestei comunitati de o perioada buna de timp, avand in vedere ca am fost si parteneri candva. O poza cu tine(sa vedem si noi cu cine stam de vorba,nu este neaparat sa pui o poza): Exista facebook, gasiti acolo cate vreti.
×
×
 • Create New...