DeYu221

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

DeYu221 last won the day on 8 October 2018

DeYu221 had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About DeYu221

 • Rank
  Joiner
 • Birthday 04/18/2000

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Constantine.
 • Nick CS
  Constantine.
 • Nick MC
  Grammatiq

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Problema cu comanda de a face noapte/zi, e la placul playerilor, din nou iti spun sa fotografiezi (F12 dead) si ce mai zic playerii, 4,5 au zis sa fac noapte, iar la faza cu " Esti prost de dau si gropile in tine" sincer, imi asum, si cam asa esti frate, Toata lumea incepea sa rada de tine, pe motiv "abuz" cu toate ca ei mi-au cerut, si a trebuit sa-ti deschid mintea sa procesezi tu ce faci .
 2. Ai luminiozitatea mica, traiti-ar, da tie noaptea ti se vede cum mi se vede mie ziua.... Playerii mi-au cerut, trebuia sa fotografiezi (sau cel mai bine f12) si cand cereau playerii.
 3. Nume (Real) :Eduard Nume pe server:RPP|Edward. Nume Cont :Styfl3r GRAD DETINUT :SMod Vechime cu gradul detinut:4/5 luni, Nu sunt sigur Link profil FACEBOOK :https://www.facebook.com/eduard.constantin.311 Ce curs doresti sa urmezi (SMOD/ADMN)?:Admin.
 4. Nume pe server:DeYu Nume mod: Ford GT-2017 ID: cadrona 527 Marime:cadrona.dff (1.78mb) cadrona.txd (6mb) Link:https://www.gtaall.com/gta-san-andreas/cars/104554-ford-gt-2017.html
 5. Numele Tau (Real):Eduard Nume pe server :tuyffy Varsta:16 Link PROFIL FACEBOOK:https://www.facebook.com/eduard.constantin.311?ref=bookmarks Descrierea ta personala (minim 80 cuvinte):Sunt un baiat inalt si grasut , cam 1,89 inaltime si 80 si ceva de kg, ma enervez daca nu mi se ofera liniste la rezolvarea unei probleme, nu imi place dezorganizarea, imi place sa socializez cu alti oameni si discutand niste opinii intre noi,defectele mele sunt ca, ma enerverz destul de des si repede daca sunt presat sau stresat, sunt destul de strict si unele persoane nu le place asta. avantajele sunt ca ma pot adapta in functie de orce situatie, gasesc solutii destul de repede,sunt foarte deschis cu oamenii din jurul meu. (Am copiat-o de acolo nu mai avem de gand sa o mai scriu iar .) Ce parere ai despre SCOALA STAFF ? :E desutl de buna, ajuta playerii sa se integreze mai usor in staff (Nu cred ca mai era nevoie si de cererea asta, am zis sa fie aici)
 6. RPP|DeYu O sa fii contactat curand! T/C
 7. RPP|DEYU Conform Regulamentului RPP-STAFF-GUIDE-2018 in vigoare membrii staff in cauza au incalcat punctul 3/3.16 respectiv 3/3.6 . Incalcand aceste regule membrii staff vor fii sanctionati conform sistemului de AW in vigoare. MULTUMIM DE REPORT!
 8. Multumim pentru reclamatie! Conform dovezilor din punctul meu de vedere, playerii raportati mai sus, au incalcat regulile in vigoare, drept urmare vor fii sanctionati conform regulamentului.
 9. Nume pe server:RPP|DeYu Nume mod:Aston Martin Vulcan ID(ex infernus 411): Super GT Marime:5 mb, 5,50 mb Link:https://www.gtaall.com/gta-san-andreas/cars/78409-aston-martin-vulcan-2016.html
 10. Numele tau (REAL): Eduard Constantin Numele tau (SERVER): RPP|DeYu Nume cont: Styfl3r GRAD Detinut : Administrator Vechime in STAFF: 6 luni Declara urmatoarele : -Voi fi inactiv de la data de _20_/_11_/_2017_ pana la data de _25_/_11_/_2017_ datorita motivului/elor : sunt plecat cu scoala __________________________________________________________________________ . -De asemenea sunt la cunostinta asupra regulamentarilor in vigoare prezente in Sistem Admin Warning si sunt de acord cu acestea.