DoNcontprincipal

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

DoNcontprincipal last won the day on 12 May 2018

DoNcontprincipal had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About DoNcontprincipal

 • Rank
  Joiner

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  DoN.//T.S.A
 • Nick CS
  AIMWARE/St4ck
 • Nick MC
  nu am.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. N-are rost, si asa are mult spatiu.
 2. In poza se vede clar ca tu l-ai insultat primul, nu este o chestie de bun simt sa te iei in gura cu lumea si apoi sa faci pe nestiutul.
 3. Nu am dat quit, ci eu uneori iau crash peste 4-5 minute de stat afk din cauza procesorului, pentru ca aveam mai multe procese skype steam google etc. Si afk am stat 7 sau 6 minute, te rog sa imi oferi o dovada stabila ca am stat afk mai mult de 10 minute.
 4. Ai vreo dovada in care am stat mai mult de 10 minute fara sa ofer vreo sanctiune? Nu am fost atentionat ca cineva a injurat, eram in pauza de lucru, si termina cu frustrarile. Motivul pentru care eram afk 10 minute e ca am fost la masa, iar in CONSOLE nu aparea vreo injuratura din cauza asazisei "umpleri" si nu am observat acea injuratura. Ceilalti colegi de ai mei puteau sa ofere un mute. Nu toti ne traim viata intr-un joc, bafta.
 5. iti pot oferi dovada, daca cineva mai mare doreste.
 6. Nu ai voie cu acel tip de limbaj, si a fost clar in sens de provocare, de ce sunteti doar din BGS? V-a provocat king sa mi faceti reclamatie. Nu va merge, deoarece cei de la putere nu sunt asa de prosti. Este un limbaj obscen
 7. am dat unmute la toti dupa greseala/ sunt la inceput totusi. si le am aplicat sanctiunea corecta, in caz ca doreste cineva mai mare poza pot sa i o ofer. este vorba despre sex, intelegeti-va odata, si nu este permis. pai urma 3/3 desteptaciuneo. pai cand ai luat ban ai fost la a 3 a abatere si nu ti am aplicat eu banul ci Oprea Paul. si ai fost sanctionat corect.
 8. Eu te-am lamurit deoarece nu erai bine informat, pentru ca sunt o persoana cu bun simt. Nu mai implica oamenii de la putere deoarece nu o sa te ajute cu nimic, eu am actionat conform Staff Guide. Pe langa asta, ai primit ban 12 ore deoarece cautai de cearta si din cauza nickname-ului. Din moment ce cautai cearta, si ii incurajai pe altii sa faca harababura ( toti spuneau laba ) pot oferi si dovezi, reclamatia ta nu mai are nici-un sens. Atat am avut de zis. Cu stima, Moderator Zewsly~
 9. Forma din dictionar ( sursa dex.ro ) LÁBĂ, labe, s. f. 1. Parte a piciorului de la gleznă în jos la animalele patrupede și la om; partea piciorului pe care calcă păsările (palmipede); Se vede ca tu ai pronuntat-o intr-un alt context. Forma din dictionar 2 ( sursa dex.ro ) MASTURBÁRE, masturbări, s. f. Acțiunea de a se masturba și rezultatul ei; onanism, masturbație. – V. masturba Ai facut referire la organul genital masculin, e si cum ai spune sa freci penisul doar ca in alt context. Sper ca te-am facut lamurit, succes si asteptam un raspuns din partea celora la conducere.
 10. Ai primit mute deoarece nu ai voie sa vorbesti cu limbaj de strada pe chat-ul serverului. Luand la considerare faptul ca " laba trista " este mai degraba un cuvant vulgar, eu te-as sfatui data viitoare sa folosesti masturbare,pentru a nu se lua ca cuvant obscen. Daca tu nu crezi ca este acest cuvant obscen, ai fost crescut prost. Nu conteaza ce se sanctioneaza pe server, conteaza sa pastrezi un limbaj adecvat. Cu toate ca ai mai avut abateri pe langa aceasta si nu este prima data. Si nu conteaza la cine faci referire, pe server joaca chiar si minori iar acesta ar trebui sa fie un mediu colectiv pentru ei. Mai pe scurt, poftim dovada : https://imgur.com/a/u8vEEv6 O zi frumoasa !
 11. Nume (Real) : Michael John Carmody Nume pe server:RPP|Michael Nume Cont :Mariorobert1 GRAD DETINUT :MODERATOR Vechime cu gradul detinut:3-4 saptamani. Link profil FACEBOOK :https://www.facebook.com/michael666x Ce curs doresti sa urmezi (SMOD/ADMN)?:SMOD
 12. Nume (Real) : Michael John Carmody Nume pe server:RPP|Michael Nume Cont :Mariorobert1 GRAD DETINUT :MODERATOR Vechime cu gradul detinut:Aproape 2 saptamani. Link profil FACEBOOK :https://www.facebook.com/michael666x Ce curs doresti sa urmezi (SMOD/ADMN)?:SMOD
 13. Numele Tau (Real):Michael John Carmody ( Mikey ) Nume pe server :Michael Varsta:19 ani. Link PROFIL FACEBOOK:https://www.facebook.com/michael666x Descrierea ta personala (minim 80 cuvinte):Salut, eu sunt Michael și îmi face o deosebită plăcere să întâlnesc noi oameni cu aceleași pasiuni pe care le am și eu. Spre exemplu, iubesc gaming-ul. Cred că aș putea sta ore întregi în compania altor gameri, deoarece subiectele pe care le aducem în discuție sunt subiecte captivante, ce atrag până și pe cea mai puțin experimentată persoană în domeniu. Când nu joc jocuri video, obișnuiesc să îmi testez abilitățile la șah cu prietenii, atunci când vremea este mai puțin frumoasă, pentru că altfel, fotbal scrie pe fruntea mea. Ador să citesc romane polițiste și romane sci-fi, iar de aici cred că se trage și pasiunea mea pentru jocurile video de acțiune.Ce aș mai putea să mai spun despre mine? Destul de multe, sper doar să nu vă plictisesc prea tare. Sunt pasionat de pentesting (testarea și penetrarea sistemelor informatice), ador să studiez limbajele de programare, deoarece visul meu este să devin un programator desăvârșit. Sunt conștient că am mult de învățat și de muncit până atunci, însă lucrul acesta este pentru mine o adevărată provocare, iar mie nu-mi place să mă dau bătut, indiferent de situație. Pot spune despre mine că sunt ambițios și îmi place să realizez ceea ce îmi propun. Un alt lucru pe care aș dori să-l mai adaug este că sunt o fire sociabilă și prietenoasă, iar lucrul acesta mă face să-mi fac prieteni cu ușurință. Consider că prietenii sunt cel mai de preț dar, precum familia, deoarece fără ei, viața noastră nu ar mai fi atât de interesantă. Ce parere ai despre SCOALA STAFF ? : O idee foarte bună.