JesTeRRR

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About JesTeRRR

 • Rank
  Joiner

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nume (Real) :Ciprian (Cipii) Nume pe server:RPP|JesTeR-FR Nume Cont :CiprixD GRAD DETINUT :Moderator Vechime cu gradul detinut:Aproape o luna. Link profil FACEBOOK :https://www.facebook.com/profile.php?id=100008373587355 Ce curs doresti sa urmezi (SMOD/ADMN)?:SMOD.
 2. PRO PRO PRO PRO PRO PRO PRO prea bomba modu PRO PRO PRO PRO PRO PRO PRO
 3. NUME TOPIC : Aplicatie - NUMELE TAU - ORE JUCATE - VARSTA . ................................................................................................................................ NUME (real) :Ciprian (Cipii) NUME (pe server):JesTeR VARSTA :15 LINK PROFIL FACEBOOK:https://www.facebook.com/profile.php?id=100008373587355 NUME CONT:CiprixD ORE JUCATE:121 NUMAR LICENTA MODERATOR : MODE/0045 --------------------------------------------------------------- 1. Descrierea ta personala intr-un paragraf (minim 120 cuvinte) :Sunt un tip glumet, serios cand este nevoie imi place sa-mi petrec timpul pe afara dar si pe MTA, sunt descurcaret si muncesc in timpul liber, montez camere de supraveghere imi place sa joc football dar si biliard imi tin prietenii si familia mereu aproape. 2.De ce iti doresti sa te alaturi echipei RPP-Staff ? :Imi place sa am grija de server, imi face placere sa ma impun si eu cu cate ceva in ajutorul serverului :)! 3. De ce ai ales RPP-Gaming ?:Inca tin minte, acum 2-3 ani am intrat prima oara cu numele JesTeR si imi facusem multi prieteni, totul mergea foarte fain si imi place serverul aceste deoarece are moduri excelente si staff la fel . 4. Cu ce iesi in evidenta fata de ceilalti candidati?:Nu ies in evidenta cu nimic, nu ma consider superior cu ceva toti suntem la fel. 5. Ai mai avut experienta ca si moderator? Daca da, pe ce server si in ce circumstante?: Da, am mai fost moderator pe acest server acum mult timp. 6. De ce te-am alege pe tine ca si moderator?:Sunt ascultator, am un limbaj controlat si am experienta. 7. Cate ore pe zi poti oferi server-ului?:3-4 --------------------------------------------------------------- 8. Ce este STAFF GUIDE ?:Staff guide este regulamentul pe care membrii staff trebuie sa-l cunoasca. 9. Ce este SISTEMUL AW?:Sistemul de sanctionare a membriilor staff prin AW 10. Care este comanda ce interzice accesul unui jucator pe server?: BAN. 11. Cate zile este valabil unu AWp in cazul unui MODERATOR?: 15 zile. 12. Diferenta dintre BLOW si DESTROY:Destroy distruge maxina, Blow o explodeaza. 13. Din ce motive ai da unui jucator MUTE?: Limbaj licentios. 14. Cate AWp pot fi acumulate maxim?: 3/3 15. Care este comanda pentru a teleporta un jucator la altul?: Warp player to. 16. Enumereaza 5 comenzi din AP ale MODERATOR-ului: Kick, mute, ban, slap, Destroy 17.Cate CAT. are STAFF GUIDE?:8 --------------------------------------------------------------- 18. Pe o scara de la 1-10 care este nivelul tau la limba engleza?:9 19. Cunosti si alte limbi? Daca da, care?:Doar engleza. ---------------------------------------------------------------
 4. Si aici ai tupeu sa vorbesti asa?, se vede ca esti un copil mic..
 5. Prietene, aseara imi ziceai ca un prieten de pe confa te-a pus sa ma injuri si incercai sa ma faci sa nu-ti mai fac post te rog taci, in plus nu te-am amenintat cu nimic!.
 6. pe mine ma duce, iti pot filma daca nu crezi
 7. Numele meu pe server:JesTeR Numele celui reclamat:Blaw Motivul reclamatiei: Crede ca daca e noapte si nu-s admini el e seful si injura etc. Dovezi:https://imgur.com/a/RHljZPU ultimele 2 sunt dovezi ca i-am vorbit frumos dupa ce l-am filmat, apropo filmarile daca sunt nevoie de ele ma contactati pe facebook si le dau.
 8. Numele Tau (Real):Ciprian. Nume pe server :JesTeR Varsta:15 Link PROFIL FACEBOOK:https://www.facebook.com/profile.php?id=100008373587355 Descrierea ta personala (minim 80 cuvinte):Salut, ma numesc ciprian, mi se spune cipii sunt un om calm cu simtul umorului, putin mai vechi pe server, imi place sa-mi sustin propriile opinii sa-mi urmez visele si sa am grija de viitorul meu, ies afara nu sunt antisocial, ies la suc la footbal, ma mai joc pe calculator cate 4-5 ore maxim, imi place sa desenez sa editez videoclipuri, amv-uri, nightcore-uri, muzica etc sunt un om care sare in ajutor des pentru ca imi place sa ajut si sa comunic cu oamenii din jurul meu, stiu sa imi tin prietenii/familia aproape si cam atat. Ce parere ai despre SCOALA STAFF ? :Scoala staff este unica in romania, chiar am ramas placut surprins cand am vazut ce ati gandit, si cum ati gandit-o intr-adevar este putin greu dar cu bunavointa oricine poate promova, mai pe scurt imi place foarte mult ideea de scoala staff pentru ca asa se pot alege membrii profesionisti!. O seara/Zi buna va doresc!