Jump to content

pufosu

Members
  • Content Count

    1,900
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by pufosu


  1. Il joc pe DVD. De aici cred poate fi problema cu acel freeze, ca nu citeste bine DVD'ul.

    Se poate sa fie si de la DVD-rom-ul Xbox-ului. Poate capul de citire e dus si nu citeste cum trebuie. Instaleaza jocurile pe HDD sa mai menajezi DVD-rom-ul.


  2. Varianta Arcade este varianta fara hard, Premium fiind varianta ce o urmeaza cu un hard de 12 GB, iar Elite este modelul de varf, cu un hard mult mai mare decat Premium, in jur de 120 GB cam asa. Iar despre Phat nu stiu ce sa zic, deoarece nu am auzit de el aici m-ai facut curios si pe mine.

     

    @ George : Hard-ul nu este full, mai are destul spatiu liber. Mi s-a intamplat cand ma jucam GTA IV.

    Ai jocul respectiv instalat pe HDD sau il joci de pe DVD?


  3. Mie cel mai mult imi place PS3 deoarece sunt mai faine jocurile si e mai usor de controlat .. :bananadance:

    Post facut degeaba...E grav cand nu sti ce sa mai scrii si unde sa faci +1.

    -Cum adica sunt mai faine jocurile? In mare parte sunt aceleasi jocuri pe ambele console cu cateva exceptii...Ambele au cateva jocuri doar pentru ele...deci e cam egal aici.

    -Mai usor de controlat? Ce vrei sa zici? :bananadance:

    Daca te referi la controller...e exact invers.


  4. Chiar ca e placa de baza de vis.

    Nu stiu cine si-ar cumpara 3 placi video in configuratie SLI/CrossFire.....Nu e tocmai o optiune ieftina daca stai sa te gandesti ca trebuie sa-ti iei doua sau trei placi video identice. Oricum e un mod de a-ti spori performantele video.


  5. Probabil stickerul care il aveai tu arata in felul urmator: http://i53.tinypic.com/2vk13ja.jpg , acel sticker era folosit pentru modelele vechi. Acum este unul mai mare, nu mai stiu daca cei care modeaza se mai ocupa si de acest lucru, este foarte greu de luat, stai cu fionul in mana pana te plictisesti.

     

     

     

     

    Daca nu conectezi consola la internet, pierzi garantia, atat.

     

    Cat despre noua consola, inca nu se poate moda

    Primul meu Xbox360 care s-a stricat avea sticker ca in poza ta. Acel tip mi-a pus sticker-ul mai nou (ala mare, de hartie de care vorbeai tu). Mi l-a luat fara nici o problema....Acel sticker nou nu se dezlipeste...e din hartie. Cel care mi-a pus mie sticker nou avea...nu stiu de unde le-a procurat dar avea.

    @GAGS25 Daca mergi la un profesionist nu-ti pierzi garantia.

    Jocurile sunt usor de facut....Iti trebuie DVD de calitate (Verbatim, TDK..etc) care costa 5-6lei buc si un program numit ImgBurn. Cand extragi jocul, pe langa imaginea .iso apare una .dvd . Aceea o scri la viteza mica (Sub 4x).

×
×
  • Create New...