Jump to content

pablo95

Members
  • Content Count

    398
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by pablo95


  1. Am prins o zi proasta :)) Joci bine, glumeam. Sper sa ajung cat mai departe, Tigru e bun, e greu sa trec de el.

    Na... sincer , ce sa zic , cred ca in total am jucat vreo 20 de meciuri de fifa 08 nu prea le am , deoarece eu sunt obisnuit cu fifa 07 si am auzit pe multi spunand ca este la fel ,dar este total diferit . Si oricum eu raman pe aceeasi parere ca 1 din finalisti va fii RaduReleu :D


  2. -Nick: Pablo

    -Varsta: 17 ani

    -Steam Id (Obligatoriu): fotbalistu99

    -Intervalul orar in care puteti fi activ pe server: de la 09:00 - 01:00 ( Bineinteles cu pauze )

    -Cate ore joci pe zi? : Joc aproximativ 3,4 ore , dar cand sunt mai multi playeri pot sa joc si pana la 7,8 ore pe zi

    -Ce experienta ai ca admin? : Am mai fost admin pe alte servere , si pot spune ca am acumulat o experienta ca sa pot fi admin pe cs.egaming.ro

    -De ce vrei aceasta functie? : Imi doresc aceasta funcite , deoarece am observat ca in ultimul timp admini nu prea se ocupa de cs.egaming.ro si de mult ori se intapla sa fim 2vs2 si sa fie o harta mare care nu isi are rostul in acel moment , si playeri se plictisesc asteptand atata timp . O alta cauza ar fi "codati" , am intalnit foarte multi in ultima vreme , iar aceastea iti "strica" cheful de a juca cs pe serverul eG . Si nu il ultimul rand pentru a pastra "linistea" pe server . Promit ca daca mi se va acorda o sansa nu o sa va dezamagesc !

    -Ce vei aduce nou serverului cs? : Voi aduce pot spune in jur de 10 playeri , daca e posibil chiar si mai multi , findca am multi prieteni care joaca cs , si cum am spus mai sus, nu intra pe eG findca se mai nimereste un codat . Si findca imi doresc sa ajut cu adevarat acest server .

    -Experienta CS ( Low/Medium/Pro) : Pro, Medium (am momente)


  3. Prima oara cand joc fifa 08 (eu sunt jucator de fifa07) !

    Imi spune si mie cineva cum sa pun acel fisier? Multumesc !

    Tidan - FC Barcelona

    LESCO - Arsenal Londra

    wNkNowNN - Valencia

    kenjia - Atletico Madrid

    nimeni6 - Manchester City

    Pablo95 - Internazionale Milano

    Add: egaming_pablo


  4. Salutare tuturor .

    Acuma cateva zile ma "plesinse" ideea de a face propriile mele melodii , si intrun final am reusit sa creez o melodie , am lucrat ceva timp la ea , deoarece am stat foarte mult sa cauta loops si sa stiu sa folosesc programe de creeare . Daca stiti cateva sit-uri de unde pot descarca loops (gratuite) sa imi spune-ti si mie va rog , deoarece pe Google toate pe care le am cautat trebuiesc sa le platesti ca sa le ai .

    Aceasta este prima mea melodie : http://soundcloud.com/pablorpr/pablo-sound

    Pareri?

×
×
  • Create New...