Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Crefil

Fotbal - Pele nu accepta comparatia Brazilia '70 - Spania 2012! "Eram mai buni! Spania are doar doi, trei jucatori excelenti"

Recommended Posts

 

Fostul fotbalist Pele a declarat, miercuri, că echipa Braziliei campioană mondială în 1970, din care a făcut şi el parte, a fost mai bună decât echipa Spaniei care a câştigat recent Campionatul European şi a realizat o triplă inedită, Euro-2008, CM-2010 şi Euro-2012, informează AFP.

"Fiecare generaţie are susţinătorii săi, dar fără îndoială, dacă se compară cele două echipe, generaţia 1970 este mai bună" decât Spania, a declarat Pele, 71 de ani, în cadrul unei conferinţe de presă.

"Brazilia din 1970 avea multe individualităţi, în timp ce în echipa Spaniei se regăsesc doar doi sau trei jucători excelenţi", a continuat Pele, triplu campion mondial, în 1958, 1962 şi 1970.

Fostul mare fotbalist a recunoscut că jocul practicat de Spania în finala Euro-2012, câştigată, duminică, scor 4-0, cu Italia, a fost "demn de laudă". El a adăugat că Spania este cea mai bună echipă din lume în acest

 

Sursa: Sport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niciodata nu va exista o comparatie intre doua echipe, oricare ar fi subiectul. Fiecare echipa are modul , stilul si jucatorii ei. Poate o asemanare se gaseste, dar o comparatie nu cred ca se poate pune in discutie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Crefil, cand postezi o stire fa-o calumea. Uita-te cat de jalnic arata postu tau.

On: Nu poti compara cele 2 echipe. Atunci era un nivel de pregatire, acum e altul. Sunt alte lucruri care nu dau loc unei comparatii.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sunt altfel de jucatori, brazilienii fata de spanioli, este normal ca Pele sa spuna asa ceva, cand na, nu au aceleasi peformante, dar sunt alt gen de jucatori, spaniolii pasatori, pe cand brazilienii dribleaza si fac spectacol, mie sincer, stilul spaniolilor mi se pare mai eficient.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...