Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KjaeR

AC Milan a facut rost de bani pentru Ricardo Kaka

Recommended Posts

Prin vanzarile lui Thiago Silva si Zlatan Ibrahimovic la PSG, AC Milan a facut rost de bani pentru achizitionarea lui Carlos Tevez si Ricardo Kaka

 

 

2wf7ok8.jpg

 

 

Ricardo Kaka a sosit acum trei ani pe Santiago Bernabeu si a fost prezentat in fata a 55.000 de spectatori. Transferul mediatic al lui Florentino Perez, transferul visat de milioane de madrileni, transferul mult visat de Kaka se realiza pentru o suma astronomica, prea putin justificata insa in perioada petrecuta de Ricky pe Concha Espina. Presa din Spania si Italia vehiculeaza acum o posibila revenire a brazilianului pe San Siro, mai ales dupa ce AC Milan a facut rost de bani prin mega tranzactia Ibrahimovic-Thiago Silva.

 

De fapt, pana mai ieri, o eventuala plecare a lui Kaka parea doar utopica, insa Balonul de Aur 2007 are acum sanse mai mari sa se reintoarca acasa: ”Prin vanzarile lui Thiago si Ibra am primit 150 de milioane de euro in urmatorii doi ani de zile” a anuntat Adriano Galliani, care pare acum dispus sa investeasca 45 de milioane in transferurile lui Carlos Tevez si Ricardo Kaka. Apropiatul transfer al lui Modric la Madrid, face si mai posibila tranzactia dintre cele doua parti iar dialogul Kaka-Mourinho este un alt argument solid care poate garanta mutarea lui Kaka in Italia: ”Ricardo, daca ramai, vei juca putin, dar vei juca” i-ar fi spus intr-o discutie privata, Jose Mourinho brazilianului, pe care se pare ca este foarte suparat pentru aportul modest adus in ultima parte a sezonului cand Ricardo era deja pregatit 100%.

 

Pe 19 iunie 2012, Adriano Galliani spunea pentru presa italiana: ”Revenirea lui Kaka? Este imposibil, Ricardo are un salariu pe care nu ni-l putem permite in acest moment”. Acum, AC Milan a facut rost de bani iar o posibila ofensiva in aceste zile pe traseul Milano-Madrid ar putea sa-l determine pe Kaka sa faca din nou cale intoarsa.

 

Sursa: http://fclub.ro/realmadrid/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ce urat suna " AC Milan A facut rost de bani " . Cand ai atatea vedete in echipa si esti asa un club mare, cred ca ai si un buget pe masura. Nu pot sa comentez transferurile astea.. nu mi se par chair bune.

Share this post


Link to post
Share on other sites

A.C Milan statea prost financiar de mult si cred ca poti gandi logic de ce. Tocmai ai asa jucatori mari ei necesita si vor salari mari si banii se duc repede, acuma sper din suflet cu revenirea lu Kaka si venirea lu Tevez sa se poata castiga o cupa ceva 1.gif Lu Kaka ia stat cel mai bine la Milan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kaka daca va reveni din nou la Ac Milan sper sa joace asa cum juca in 2005-2006

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca o sa revina kaka o sa fie foarte frumos

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kaka poate revine dar pacat ca au plecat GREII echipei gen Nesta , Seedorf , Gattuso si acum au plecat si Ibrahimovic cu T.Silva

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kaka a luat balonul de aur cand se afla la AC Milan acolo unde a avut cel mai mare succes .Ca a plecat la Real Madrid a fost cea mai proasta decizie a sa.Sper sa se intoarca la AC Milan ,acolo si-a aratat adevarata valoare

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...