Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

LeiTo

Recommended Posts

505849-heerenveen.jpg

 

Adversarii romanilor au 12 victorii in 18 partide oficiale anul acesta, insa l-au pierdut pe golgheterul Bas Dost, 32 de goluri in 34 de meciuri sezonul trecut, plecat la Wolfsburg pe 9 milioane de euro

 

Dupa un retur exceptional în Eeredivisie, trupa pregatita din februarie de marele Van Basten a renuntat la cativa fotbalisti talentati ca Janmaat, Roorda, Narsingh si Elm, pe langa golgeterul Dost. Au sosit jucatori fara nume mare, ca Zuiverloon sau Raitala, insa principala caliltate a celor de la Heerenveen este ofensiva sustinuta de forta grupului.

 

Trupa care joaca pe Abe Lenstra (26.000 de locuri) are 91 de ani de istorie în care nu a reusit sa obtina decat un trofeu, Cupa Olandei în 2009. Vicecampioni ai Olandei în 2000, au bifat si o prezenta în grupele Ligii Campionilor, dar s-au oprit in faza grupelor.

 

 

Camat.aru, Andone, Mitrita si Gusatu sunt romanii care au trecut pe la Heerenveen, ultimul intre 1997 si 1999, perioada din care a ramas o poveste memorabila. Intrebat de un jurnalist de ce nu e titular, Gusatu a reactionat sigur pe el: "Olandezii il folosesc pe un pusti de-al lor, nu prea are el treaba cu fotbalul, dar vor sa-l vanda! Unu', Nistelrooy!"

 

HEERENVEEN

- Inaintea fiecarui meci din campionatul propriu, este intonat imnul provinciei Frizia. Nu şi în cupele europene, fiind interzis de UEFA.

- Stema este asemanatoare cu steagul regiunii din care face parte, Friesland, avînd 6 flori de nufar rosu.

- Brazilianul Ronaldo a jucat la inaugurarea stadionului Abe Lenstra. A fost prima sa partida în Europa, el evoluand la PSV Eindhoven.

- Vedeta echipei este marocanul Oussama Assaidi, cotat la 7 milioane de euro. El a ales sa joace in echipa nationala Marocului, desi ar fi putut sa o aleaga si pe cea a Olandei.

 

 

30,3 milioane de euro este valoarea lotului celor de la Heerenveen conform transfermarkt, fata de 20,4 milioane de euro cat valoreaza jucatorii Rapidului

 

Echipa-tip: Vandenbussche - Kum, Gouweleeuw, Zomer, Raitala - Kums, Djuricici, Van Anholt - Van La Parra, Uth, Amoah

 

Sursa: www.gsp.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bai parerea mea e ca nu ar trebuii subesti###### echipa adversa .. desii echipele romane au invins Heerenveen totul e posibil.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...