Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Gam3R

'Tata, pleaca de langa Chivu, n-ai ce cauta langa el

Recommended Posts

Fanii Interului n-au fost impresionati de fostul capitan al nationalei in cantonamentele din aceasta vara. Cred ca ar trebui sa ramana pe banca si propun un nume surpriza in fata fundasului roman.

tata-pleaca-de-langa-chivu-n-ai-ce-cauta-langa-el-faza-dupa-care-chivu-s-a-simtit-umilit-la-inter_size1.jpg

Pustiul senegalez Ibrahima Mbaye e noul preferat al suporterilor de pe Meazza. Africanul de 17 ani a facut pasul la prima echipa si e considerat o viitoare stea a fotbalului mondial. Un singur lucru i-a nemultumit pe fanii nerazzurri la el: faptul ca sta prea mult pe langa Chivu :)

 

Interviul dat in Gazzetta dello Sport acum doua zile, in care spunea ca face totul ca sa invete cat mai mult de la Chivu, l-a costat pe senegalez.

 

"Pleaca de langa el, altfel ai mari sanse sa joci la fel si NU ne dorim asta. Mai bine stai langa Zanetti", a fost unul dintre comentariile rautacioase ale userilor de pe Twitter.

 

Chivu nu mai e favoritul tribunei de pe Meazza dupa mai multe meciuri modeste pe care le-a facut in ultimul sezon. Desi a fost la un pas de plecare, Chivu a acceptat o oferta de prelungire facuta in aceasta vara de club si va mai ramane la Milano cel putin inca doi ani.

 

Sursa : sport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chivu a imbatranit desii este un fundas foarte bun e mare competitia pe locul de titular la inter si in felul in care a jucat nu ma astept sa prinda echipa ..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu e in forma chivu in sezonul trecut a gresit la multe goluri + la o echipa ca inter multi se antreneaza pentru postul de titular deci e greu pentru el sper din toata inima sa prinda primul lot

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chivu nu mai e ce a fost odata..a imbatranit si el nu mai face fata atat de bine cerintelor de la inter, in aceste momente suporterii ar trebui sa ii fie alaturi nu sa vina cu comentarii dinacetea rautacioase...ei l-au apreciat cat a fost bun si acum....

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...