Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Trolley

FC Vaslui - Inter Milano, Dinamo - Metalist Harkov și Steaua - Ekranas

Recommended Posts

Reprezentantele Romaniei si-au aflat astazi adversarele cu care se vor duela pentru accederea in grupele Ligii Europa. Partidele-tur vor avea loc pe 23 august, iar returul - pe 30 august.

 

Cele mai mari sanse de calificare in grupele Ligii Europa le are Steaua, care a fost singura echipa romaneasca repartizata in urna capilor de serie. "Ros-albastrii" vor infrunta in play-off-ul Ligii Europa formatia lituaniana Ekranas. Ekranas este campioana en titre a Lituaniei si a ajuns in cea de-a doua competitie europeana inter-cluburi dupa ce a fost eliminata in turul III preliminar al Ligii Campionilor.

 

"Gigi Becali: Tot timpul am fost norocosi la tragerea la sorti !"

 

Dinamo a dat peste un adversar dificil. "Cainii rosii" vor infrunta formatia ucraineana Metalist Harkov, formatie care, in sezonul trecut, a avut acces in fazele superioare ale Ligii Europa.

 

Cea mai ghinionista echipa romanesca la tragerea la sorti de la Nyon a fost FC Vaslui. "Galben-verzii" vor da piept in play-off-ul Ligii Europa cu Inter Milano, celebra echipa italiana la care evolueaza si fundasul roman Cristi Chivu.

 

"Porumboiu: Sunt fericit ca am cazut cu Inter!"

 

Conform tragerii la sorti, toate echipele romanesti vor disputa turul pe teren propriu. Mai mult ca sigur, insa, ca UEFA va opera modificari in program, deoarece atat Steaua cat si Dinamo isi disputa meciruile din cupele europene pe "Arena Nationala".

 

Sursa: EVZ.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sincer sa fiu, si nu spun asta doar pt ca tin cu echipa, doar Steaua se va califica. As vrea ca toate sa mearga mai departe, dar e greu. Sper sa treaca toate cu bine ce aceste meciuri, mai ales Vaslui care are un adversar aproape imposibil de batut.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...