Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Kipps

Gigi Becali a avut un atac dur la doi jucători după egalul cu Gaz Metan: "

Recommended Posts

DAK1Y.jpg

Gardos a jucat slab aseara, stîrnind mînia patronului

 

 

Patronul Stelei a spus despre fundasul central, caruia i-a dublat salariul în urma cu doua saptamîni, ca a fost cel mai slab de pe teren, celalalt fotbalist vizat fiind Adi Rocha.

 

Fix doua minute a vorbit Gigi Becali cu calm, la Digi Sport, dupa meci despre egalul Stelei la Medias, timp în care a spus, printre altele, ca "n-am ce sa le reprosez baietilor, am jucat, am dominat, am avut 4-5 ocazii mari, am aratat ca avem echipa valoroasa". Apoi, s-a enervat brusc si s-a aratat nemultumit de anumiti jucatori.

 

"Gardos a fost slab rau, dar rau de tot. Stiti care e problema la el? Ca a venit acum doua saptamîni sa ma roage sa-i maresc si lui salariul. Avea 5.000 pe luna, i-am facut 10.000 de euro, dar el tot prost joaca. E, sa afle ca îl voi distruge de aici înainte daca va mai juca prost. O sa-l nenorocesc. Chiar nu-mi dau seama de ce n-a jucat Reghe cu Martinovici, ca asa îmi spusese, ca va intra sîrbul", a spus Becali.

 

"Rocha a ratat enorm, stiti de ce? Pentru ca el e prea lent, n-are nerv, e prea blînd, de-asta nu poate sa bage mingea în poarta. Ce ghinion cu Gaz Metan?! Daca esti bun, faci 1-0, 2-0, 3-0 la ocaziile pe care le ai si apoi poate sa marcheze si Astafei, dar se face 3-1, nu 0-1", a adaugat patronul Stelei.

 

"A fost penalty la faza din minutul 93, însa în prealabil fusese ofsaid, deci nu mai avem ce discuta" (Gigi Becali, patron Steaua)

 

"Am dat peste un adversar incomod, eu cred ca e bun si acest punct" (Florin Gardos, stoper Steaua)

 

Sursa: GSP

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mda era de asteptat ca Gigi sa aiba ceva de comentat cand Steaua nu merge bine...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Problema este ca Becali nu stie sa piarda dupa parerea mea vrea numai sa castige ceea ce este imposibil,iar daca un jucator joaca mai slab intr-un meci inseamna ca e prost si trebuie dat afara ceea ce mi se pare o mare tampenie in felul cum procedeaza Becali.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Becali stie sa comenteze numai aiurea dupa meciuri,insa cand castiga ii felicita, le mareste salariul.Este foarte aspru cu jucatorii cat si cu Antrenorul echipeii.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asa distruge din nou echipa, chiar nu ai ce sa ii ceri, asta e. :-j Speram ca va ramane asa, sa nu uitam ca, Gardos revine dupa o lunga perioada de inactivitate.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Normal , aduceti aminte ce a spus cand a cazut cu Ekranas , dupa ce a cazut cu Ekranas a spus : " Trebuie sa stau cuminte ca imediat ma Ekraneaza " , nu a stat cuminte si la Ekranat :]] .

 

 

 

 

warn up / off topic

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...