Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Alynn

ALIANTA cu care Dragomir si Porumboiu DISTRUG fotbalul:

Recommended Posts

"Cluburile au dreptul asta, dar nu e in regula"

 

Mitica Dragomir spune ca presa nu trebuie primita la stadion decat daca este de acord clubul care organizeaza meciul, iar conferinta de presa de dupa meci nu este nici ea obligatorie.

 

alianta-cu-care-dragomir-si-porumboiu-distrug-fotbalul-cluburile-au-dreptul-asta-dar-nu-e-in-regula_size1.jpg

 

 

 

"Nu e obligatorie conferinta de presa de dupa meci. E obligatoriu doar la televiziunea care are drepturile sa se ofere interviuri. Cluburile au dreptul asta, dar nu e in regula", a spus Dragomir la Digi.

 

Patronul de la Vaslui, Adrian Porumboiu, spune ca jurnalistilor nu li s-a interzis accesul, ci li s-a spus ca trebuie sa aiba acreditari. "Presa are acces sa intre la un meci de fotbal pe baza acreditarilor pe care clubul le acorda. Nu le-a interzis nimeni accesul in stadion. Li s-a spus foarte clar ca trebuie sa aiba acreditari. N-a fost nimeni de la presa centrala, numai de la presa locala. E dreptul clubului daca vrea sa acorde acreditari unora sau altora", a afirmat Porumboiu.

 

Reprezentantii mass-media nu au avut accces, sambata seara, la meciul FC Vaslui - Concordia Chiajna, din etapa a X-a a Ligii I, in baza legiti######lor emise de catre club, fara sa li se ofere vreo explicatie privind aceasta interdictie.

Unul dintre angajatii firmei de paza de la poarta de acces a presei a interzis tuturor ziaristilor accesul.

 

Clubul nu a anuntat despre suspendarea acreditarilor pentru partida dintre FC Vaslui si Concordia, iar in plus, in momentul in care ziaristii au incercat sa isi cumpere bilete, casele de la stadion au fost inchise.

 

 

Sursa: sport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...