Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Radu_Toretto

Fostul stripper Channing Tatum

Recommended Posts

foxx-tatum-white-house.jpg

 

Ultima data l-am vazut pe Channing Tatum in rol de stripper, in “Magic Mike“, cand a folosit steagul american pe post de micro-slip tanga, pentru a-si acoperi barbatia, dar acum actorul ia patriotismul in serios. El este un agent secret din cadrul CIA, care primeste sarcina de a-i salva viata presedintelui american dupa ce o grupare paramilitara ia cu asalt Casa Alba in filmul “White House Down“. Scenariul a fost scris de James Vanderbilt, care a mai scris si povestea din spatele lui “The Amazing Spider-Man“. Programat pentru o lansare in cinema in 28 iunie 2013, filmul, regizat de Roland Emmerich, il are in rolul pretedintelui SUA pe Jamie Foxx. Redactorii de la Entertainment Tonight au fost pe platourile de filmare de la “White House Down” si au lansat online un video cu cate ceva din ce au descoperit acolo.

 

 

Productia nu avea cum sa fie realizata in adevarata cladire a Casei Albe, resedinta presedintilor SUA pe timpul mandatelor lor, asa ca a fost recreat acest spatiu, camera cu camera, pe platourile de filmare.

Pentru Channing Tatum e mare lucru ca a ajuns actorul principal dintr-un film cu buget mare, in schimb ce parere aveti despre distributia lui Jamie Foxx in rolul presedintelui atacat? Actorul e cunoscut mai cu seama pentru rolul sau de Oscar din “Ray“, drama biografica despre viata cantaretului de jazz Ray Charles, un pianist orb celebru in toata lumea pentru compozitiile si interpretarea sa. Cel mai recent proiect important al lui Foxx e “Django Unchained” in regia lui Quentin Tarantino, o poveste despre sclavie ce se va lansa de la inceputul anului viitor la cinema. “Felul in care e tratata tema sclaviei in “Django Unchained” e ca un exercitiu de gimnastica la cel mai inalt grad de dificultate. Quentin Tarantino nu va face un film care doar sa fie acolo, la loc sigur. Vor fi intoarceri si rasturnari de situatie… Asta a si fost provocarea”, a spus Foxx pentru Collider.

 

www.cinemarx.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...