Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Radu_Toretto

Jane Grey se

Recommended Posts

954471l-220x0-n-dc1f10dc.jpg

 

 

Actrita Famke Janssen a acordat recent un interviu site-ului MTV, iar pe langa subiectul central al discutiei, debutul sau regizoral cu pelicula Bringing Up Bobby, a vorbit si despre revenirea sa in rolul supereroinei, cu puteri telepatice si telekinetice, Jean Grey.

 

„Nu se stie niciodata. Jean Grey, the Phoenix [numele atribuit in benzile desenate dupa renastere]… gaseste in mod constant o modalitate de a se reincarna. Asa ca fiti pe faza”, a declarat actrita, dorind sa evite o confirmare clara in legatura cu posibila sa revenire in sequel-ul intitulat X-Men: Days of Future Past.

Saptamana trecuta si Patrick Stewart indica o posibila revenire la noua franciza. „Cred ca exista mari sanse sa imi reiau rolul lui Profesorului X”, spunea el.

 

in Days of Future Past, mutanta Kitty Pryde isi trimite propria minte inapoi in timp, in vremea in care era mai tanara, pentru a avertiza toti membrii X-Men ca asasinarea presedintelui Robert Kelly reprezinta o amenintare la adresa viitorului Statelor Unite, ce va fi subjugata astfel de unitati robotizate modificate numite Sentinels, mutantii fiind stransi in lagare de concentrare.

 

X-Men: Days of Future Past va fi lansat in 18 iulie 2014.

 

www.cinemagia.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...