Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Moorve

IMPROVIZATIA lui Piturca: 22 de pase reusite pentru un jucator care a fost IMPERIAL in aparare! Becali: "Mi-a placut mult"

Recommended Posts

Turcia 0-1 Romania | Avem sanse pentru un loc la Mondial. Avem 9 puncte dupa 3 meciuri si asteptam cu nerabdare meciul cu Olanda de pe National Arena. Piturca este plin de surprize. Jocul nationalei arata schimbat in bine iar improvizatiile au confirmat.

improvizatia-lui-piturca-22-de-pase-reusite-pentru-un-jucator-care-a-fost-imperial-in-aparare_size1.jpg

Tamas a fost folosit in premiera la nationala pe partea dreapta iar Piturca rasufla usurat: i-a iesit schema. Meciul cu Turcia, castigat cu 1-0 gratie golului inscris de Grozav, ne-a adus trei puncte importante in lupta pentru un loc la Mondialul din 2014. Fundasul lui WBA a fost impecabil in aparare si a pasat cu Torje, care a pierdut mingea in cateva randuri.

 

Tamas a jucat bine la recuperare si nu a gresit decat cateva pase pe parcursul meciului.Nu a avut foarte multe urcari in aparare insa si-a facut bine treaba.

 

"Mi-a placut foarte mult cum a jucat Tamas. A fost imperial in aparare", a spus Gigi Becali.

 

Pase bune: 22

Pase gresite: 5

Mingi jucate in ju######tea adversa: 3

Centrari: 1

Deposedari: 3

Interceptii: 5

Respingeri: 11

 

Romania are 9 puncte dupa 3 meciuri iar in acest moment are sanse pentru un loc la Mondial. Urmeaza insa meciul de marti cu Olanda, de pe National Arena. "Daca batem Olanda putem spera la locul 1. Jocul ne da sperante", a spus Dorinel Munteanu.

 

Sursa: Gsp.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...