Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

GotRullezz

Jucatorul care RENASTE din propria CENUSA! Aseara a fost mai tare decat Piturca Mondialul! 40% dintre fani l-au votat OMUL meciului

Recommended Posts

Turcia 0-1 Romania / Nici Piturca si nici Grozav nu au iesit "omul meciului" dupa victoria de aseara! Vezi ce au votat fanii nationalei.

Β 

jucatorul-care-renaste-din-propria-cenusa-aseara-a-fost-mai-tare-decat-piturca-mondialul-40-dintre-romani_1_size1.jpg

Β 

Grozav a reusit sa inscrie aseara singurul gol al partidei, dupa o pasa geniala a lui Pintilii si o executie ce l-a sters pe Volkan si a ajuns in poarta.

Totusi, cel mai laudat om dupa partida a fost Piturca, cel care a fost 'felicitat' de presa pentru mutarile ingenioase din primul 11, in special titularizarea lui Grozav, cel care a adus cele trei puncte pentru Romania.

Preferatul fanilor a fost insa Tatarusanu, cel care a iesit de departe cel mai bun jucator al Romaniei, in sondajul initiat pe pagina de Facebook a www.sport.ro, imediat dupa finalul partidei.

Aproape 40% dintre fani l-au ales pe Tatarusanu, interventiile sale din prima repriza cantarind decisiv in alegerea fanilor. Si evolutiile bune ale portarului Stelei la echipa de club i-au intarit imaginea lui "Tata", acesta devenind preferatul fanilor atat in poarta nationalei, cat si in cea a Stelei, acolo unde se vorbea la un momentdat despre inlocuirea sa cu Stanca.

Β 

sursa: sport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...