Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stefan94

[News] Angry Birds: Star Wars

Recommended Posts

28menf5.jpg

 

Angry Birds: Star Wars a fost anuntat de Revio, jocul urmand sa ajunga pe serverele de download pe data de 8 noiembrie, 2012. Angry Birds: Star Wars va fi disponibil pentru PC, Iphone, Ipad si dispozitivele Android, precum si pentru Amazon Kindle Fire si Windows Phone. Pe langa jocul propriu-zis, vor fi lansate o serie de figurine, jocuri gameboard si obiecte promotionale.

 

Dupa ce au fost trimise in spatiu, pasarile invadeaza lumea Star Wars oferind propria varianta a filmelor create de George Lucas. Astfel, Red Bird devine un fel de Luke Skywalker, care va fi ajutat de pasari care semana cu Chewbacca, Pritesa Leia, Han Solo si Obi-Wan Kenobi. Daca va intrebati cine se afla de partea intunecata a Fortei, trebuie sa va spun ca Dark Vader va avea o infatisare care seamana izbitor de mult cu purceii din jocurile Angry Birds.

 

Pana in acest moment, jocurile Angry Birds au fost downloadate de peste un milion de gameri, asocierea cu franciza Star Wars fiind de asteptat sa produca o adevarata explozie pe serverele Google Play si Apple Store.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...