Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Onlove_Franco

Sa inceapa FIESTA la Steaua! Reghecampf a crezut ca e gluma: VESTEA de sase puncte primita AZI de ros-albastri :

Recommended Posts

2s0hb4m.jpg

 

 

 

 

Laurentiu Reghecampf a primit astazi cea mai buna veste, în perspectiva meciului cu Molde. Norvegienii sunt exclusiv concentrati pe finalul de sezon si vor neglija "dubla" cu Steaua. În aceste conditii, formatia din Ghencea, poate ajunge la 10 puncte, dupa primele patru jocuri din grupa si poate astepta linistita confruntarile de la Copenhaga si de pe National Arena, cu Stuttgart.

 

 

Molde va deplasa în România o echipa de rezerve. Ole Gunnar Solskjaereste conectat la finalul de campionat, care se anunta pe muchie de cutit. Adversarii Stelei sunt lideri, dupa 25 de etape, cu 51 de puncte, la doua respectiv trei puncte distanta de contracandidatele Strømsgodset si Rosenborg. Avansul nu reprezinta nimic, însa, Molde urmând a-si întâlni rivalele între meciurile cu Steaua, din Europa League.

Magnus Wolff Eikrem, Vegard, Spen Bugge Pettersen, Jo Inge Berget au fost implicati în meciurile echipei nationale, în timp ce Davy Claude Angan, Magne Hoseth, Børre Steenslid si Joshua Gatt sunt accidentati, astfel ca sunt sanse mari ca Molde sa foloseasca împotriva formatiei lui Reghe o echipa experimentala anunta presa nordica .

 

"Dupa pauza generata de meciurile nationalei Molde intra într-o perioada extrem de grea, cu meciuri contra contracandidatelor la titlu, plus o deplasare lunga la Bucuresti, pentru meciul din Liga Europa, cu Steaua.

 

Unicul scop al lui Solskjaer este câstigarea campionatului. Tehnicianul va odihni mai multi jucatori cheie împotriva Stelei, în Europa League, pentru a-i avea proaspeti în "batalile de aur", contra lui Strømsgodset si Rosenborg.", noteaza; fotball.adressa.no, care îl citeaza si pe tehnicianul care a facut istorie ca fotbalist la Manchester United: "Voi odihni mai multi jucatori, de asta sa fiti siguri. Avem mai multi jucatori care au calatorit foarte mult în ultimul timp, altii care se confrunta cu accidentari. Nu sunt accidentari grele, dar trebuie sa avem grija. Probabil vor fi mai multi jucatori lasati acasa pentru confruntarea cu Steaua .

 

Sursa : prosport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu cred ca vor veni chiar cu echipa de rezerve. Cu siguranta vor fi si cativa jucatori mai importanti in echipa, pentru ca totusi, si Becali a zis ca vrea ca Steaua sa joace cu rezervele in Europa League si sa se concentreze pe campionat. Uite ca Steaua merge bine pe ambele fronturi, iar in Europa League nu au fost folositi doar cei de pe banca de rezerve. Probabil acesta este un joc de moral, sa ne credem superiori fata de ei, si poate ne fac o surpriza...

Pana la urma e bine ca nu se gandesc la victorie cei de la Molde, asta ar insemna inca un plus pentru echipa din Bucuresti.

Sa speram ca asa va fi cum spun cei de la "prosport" .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu inteleg de ce ne bucuram asa de tare, pe Molde ar trebui sa o batem in orice fel de situatie, da, au reusit in grupa rezultate bune si au un joc bun, dar jucatorii nu au capacitatea stelistilor, cel putin dupa mine. Imbucurator ar fi sa joace cu cei mai buni, sa vedem cam la ce valoare suntem.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...