Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Onlove_Franco

Aroganta MAXIMA a stelistilor inainte de derby-ul Dinamo - Rapid! Planul care umple National Arena la 3 zile dupa un meci ANONIM

Recommended Posts

Stelistii pariaza ca vor avea mai multi fani pe National Arena, cu Molde, decat vor strange Dinamo si Rapid la derby-ul lor. Fanii Stelei au cumparat primele bilete la meciul din Europa League, care va fi la PRO TV si pe voyo.ro, joi, de la ora 22:00.

 

 

Fanii Stelei vor sa-l sperie pe ucigasul cu fata de copil. Fosta legenda a lui Manchester, Solskajer e antrenor la Molde si va fi primit ca in iad pe National Arena. Stelistii vor umple stadionul. Primele bilete s-au dat deja in Ghencea. De marti se vor pune in vanzare si la National Arena.

 

"Anul asta tocmai de aia ne ducem la stadion, ca ne bucuram de absolut fiecare meci", spune un suporter.

 

Sursa : sport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Anul asta tocmai de aia ne ducem la stadion, ca ne bucuram de absolut fiecare meci"

 

Mai mult de atat, nu cred ca se mai poate spune. A zis totul prin aceasta fraza. Steaua joaca bine si in Europa, si in campionat. Putem bate pe Molde, dupa parerea mea suntem favoriti, si nu trebuie sa ne faca probleme aceasta echipa. Sper sa fie stadionul plin si sa plece acasa fericitit peste 50.000 de suporteri.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Noroc ca e National Arena ca daca se juca in Ghencea ,nu se strangea nici 15.000 de oameni.Motiv,zona stadionului foarte proasta,numai Rromi in zona aia spatiu mic al stadionului.Pe cand pe National Arena ai beneficii ,in primu rand banesti si locatia perfecta

+ steaua are cei mai suporteri din romania .

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...