Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Moorve

Lovitura pentru Ronaldo!

Recommended Posts

Lovitura pentru Ronaldo! Casillas a dezvaluit cu cine va vota la Balonul de Aur! N-o sa ghicesti niciodata prima optiune! Un extraterestru e pe podium:

Β 

Β 

Dupa Leo Messi, s-a aflat si cu cine va vota Iker Casillas la Balonul de Aur!

lovitura-pentru-ronaldo-casillas-a-dezvaluit-cu-cine-va-vota-la-balonul-de-aur-nu-o-sa-ghicesti-niciodata_size1.jpg

Capitanii nationalelor au dreptul de a vota pentru Balonul de Aur - daca ieri Messi a dezvaluit ca optiunile sale sunt Xavi, Iniesta si Kun Aguero in aceasta ordine, astazi a venit randul capitanului nationalei Spaniei, Iker Casillas!

Β 

Ca si Messi, Casillas a ales doi coechipieri de la club pentru top 3! Primul loc este insa unul surprinzator - este vorba de bunul sau prieten, Sergio Ramos!

Β 

Locul 2 in topul lui Casillas este ocupat de Cristiano Ronaldo, cel care pierde in clasamentul total 2 puncte din cauza alegerii lui Casillas! Se acorda 5 puncte pentru primul loc, 3 pentru locul 2 si 1 punct pentru locul 3!

Β 

Ultimul ales de catre Casillas este de la marea rivala a Realui, Barcelona. Nu este insa Messi preferatul lui Casillas, ci Xavi!

Β 

Noul Balon de Aur va fi desemnat in cadrul unei gala de pe 7 Ianuarie 2013!

Β 

Β 

Sursa: Sport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

O sa fie o lupta foarte stransa intre Messi si C.Ronaldo ca de fiecare data . Tocmai de asta nu se inghit unul pe altul . ( ex : Faza de la un meci recent intre Barcelona si Real Madrid cand au fost amandoi capitani iar la inceputul meciului au refuzat sa dea mana ) .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu trebuie sa fie socat, intr-unele situatii sunt si oameni de caracter ca si Iker, care recunosc care sunt fotbalistii care chiar merita acest trofeu, dac-ar lua Messi, ar fi putin nedrept, eu as vrea ca Xavi sau Ronaldo.... Messi e deja un "amator" de baloane de aur. :))

Share this post


Link to post
Share on other sites

Xavi ar metia cel mai mult sa castige balonul de aur si foarte frumos din partea lui Casillas voteaza cu Xavi(care este coleg de nationala).

Messi la castigat de 2 ori la rand.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...