Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

LeiTo

Copos îşi pregăteşte plecarea! 'Săptămâna viitoare se va schimba acţionariatul' Cine poate fi noul şef din Giuleşti

Recommended Posts

george-copos.jpg?width=610

 

Rapid traversează o perioadă de instabilitate la nivelul conducerii şi acţionariatului, însă toate problemele se vor rezolva cel târziu săptămâna viitoare.

 

 

Marian Rada, antrenorul din acest moment al clubului giuleştean, recunoaşte că echipa trece printr-o perioadă dificilă, dar nu se pune problema de faliment. Rada a afirmat că deocamdată Copos nu a făcut un anunţ oficial în ceaa ce priveşte retragerea sa din acţionariat, iar o informare oficială va fi făcută la antrenamentul echipei de mâine.

 

"Este nevoie de stabilitate la club. Să nu mai existe acele convulsii interne, acele conflicte cu suporterii, acele incertitudini la nivelul conducerii clubului. Se vorbeşte într-una de faliment, dar nu se poate pune problema falimentului la Rapid. Am auzit că e vorba ca săptămâna viitoare să se schimbe şi acţionariatul. Săptămâna viitoare sunt promisiuni că se vor rezolva şi problemele cu restanţele salariale. Promisiuni sunt, sperăm să fie totul adevărat. Domnul Copos a mai venit acum o săptămână. Am vorbit cu dânsul. Este frământat şi dânsul de aceste probleme, nu poate să le dea de capăt, are şi problemele sale la firme. Dar a garantat că este aproape de echipă tot timpul. Însă noi vrem să se vadă concret acest fapt", a declarat Marian Rada în cadrul unei conferinţe de presă.

 

 

"Domnul Copos nu ne-a anunţat oficial că se retrage de la club. Mâine, la antrenament, echipa va avea o întâlnire cu Virgil Dumitru (n.r. - membru în Consiliul de Adminitraţie al FC Rapid), el ne va comunica concret ce se va întâmpla în continuare. Aşadar vom avea detalii noi şi poate ni se va explica despre ce este vorba. Noi aşteptăm să se rezolve problemele pentru ca jucătorii să nu stea cu gândul decât la ce fac pe terenul de joc. Sperăm să avem nişte semnale pozitve că totul se va rezolva pe linia acţionariatului şi a conducerii clubului", a mai precizat antrenorul Rapidului.

 

Virgil Dumitru, actualmente membru al Consiliului de Administraţie al clbului, ar putea fi noul acţionar majoritat din Giuleşti, potrivit Realitatea.net. Dumitru, în vârstă de 55 de ani, a devenit membru al CA al Rapid în iarna anului trecut şi a investit masiv în perioada petrecută la gruparea din Grant deşi nu este un personaj care să apară în lumina reflectoarelor.

 

Sursa: www.prosport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...