Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Onlove_Franco

În sfârşit, vine oferta pentru Chiricheş! O fostă campioană îl urmăreşte de mult şi îl vrea în iarnă: "Discutăm de la 10 milioane!"

Recommended Posts

34h712b.jpg

 

 

 

Oficialii formaţiei clasate pe locul 7 în prima ligă din Rusia vor face Stelei în cel mai scurt timp o ofertă de transfer pentru fundaşul central.

 

 

Gigi Becali le-a spus impresarilor lui Chiricheş că va negocia de la 10 milioane de euro în sus

 

După nici măcar un singur sezon în tricoul Stelei, Vlad Chiricheş a devenit unul dintre cei mai căutaţi fotbalişti ai roş-albaştrilor de către marile cluburi din Europa. Astfel, după ce AC Milan nu a reuşit să-l convingă pe Gigi Becali să accepte transferul încă din această iarnă, Rubin Kazan îşi va încerca la rândul său şansa. ProSport a aflat că oficialii clubului situat în acest moment pe locul 7 în prima ligă din Rusia îl urmăreşte de foarte mult timp pe Chiricheş, iar în cel mai scurt timp îi va face lui Gigi Becali o ofertă concretă de transfer.

 

"Discutăm de la 10 milioane"

Gigi Becali i-a dezvăluit lui Victor Becali, impresarul lui Vlad Chiricheş, în ce condiţii ar putea să accepte transferul jucătorului său la o altă formaţie încă din această iarnă. "Victore, nu mai încerca nicio combinaţie cu Milan sau cu o altă formaţie. Dacă nu-mi dau toţi banii imediat, atunci nu stau de vorbă cu nimeni. În plus, mă pun la masa negocierilor doar cu oamenii care acceptă să discutăm de la 10 milioane de euro în sus", i-a spus finanţatorul Stelei vărului său. Mai marele din Ghencea a dezvăluit că oficialii lui Milan i-au propus să-l transfere pe Chiricheş pentru suma de 10 milioane de euro. Banii ar fi trebuit să fie viraţi în două tranşe, 2 milioane acum, iar restul de 8 milioane în vara anului viitor, însă patronul a refuzat oferta.

 

"Avem de primit minimum 500.000 de euro"

La rândul său, preşedintele formaţiei Pandurii Tg. Jiu, Eugen Pîrvulescu a comentat posibilitatea transferului lui Chiricheş la Rubin Kazan. "Ne-am bucura dacă afacerea s-ar concretiza, însă îmi e greu să cred că Gigi i-ar da drumul lui Vlad la o echipă din est. În plus, noi avem de primit 20 la sută din suma totală a transferului care ar trebui să fie nu mai puţin de 500.000 de euro", a spus Pîrvulescu.

 

700.000 de euro a plătit Gigi Becali pentru transferul lui Chiricheş la Steaua

 

4 străini are Rubin Kazan în defensivă: un argentinian, un italian şi doi spanioli

 

 

 

Sursa : prosport.ro

 

Warn Up

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mutat la " Fotbalul romanesc "

 

Puteti discuta aici.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chiriches este un jucator foarte bun , as vrea sa continue la Steaua in sezonul asta .. ca sa o ajute sa ia Campionatul :X

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ar fii cam aiurea sa mearga la Rubin Kazan. Sper sa mearga la o echipa din vest...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...