Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

Veste şocantă pentru fanii lui "U"!

Recommended Posts

Clujenii, în pericol de a pierde la "masa verde" cu Rapid

 

cluj-arena.jpg?width=610

 

Veştile proaste continuă să curgă pentru suporterii Universităţii. După ce au aflat că negocierile cu DK Sportler au eşuat, un alt anunţ creează emoţii atât fanilor cât şi oficialilor.

 

LPF a avertizat “U” Cluj că dacă nu achită în datoria de 26.000 de euro către Ionuţ Boşneag, echipa nu va fi programată la meciul cu Rapid şi va pierde confruntarea cu 0-3. Data limită de plată era luni, dar clujenii nu au virat nici până astăzi banii în contul portarului.

 

„Ştiu de existenţa unor datorii şi ştiu că s-a dat o decizie finală şi un termen limită de plată. Nu cred că vor fi probleme. „U” este un club mare şi se vor găsi resurse, chiar dacă situaţia financiară este una dificilă. Probleme cu banii sunt şi la Rapid şi peste tot. Sper şi cred că jucătorii se vor mobiliza şi vor învinge pentru că avem nevoie de victorie”, a spus Aurelian Băbuţan, directorul sportiv al Universităţii.

 

Sursa: www.prosport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da este adevarat dupa doua echipe cu suporteri extraordinari si cu o traditie in fotbalu romanesc adica Poli Timisoara si Universitatea Craiova, se pare ca mai e un club pe care uni ''fomisti'' vor sa il distruga. Acesti ''fomisti'' find Mircea Sandu si Dumitru Dragomir. Imi pare extrem de rau ca va mai disparea inca o echipa de traditie cu niste suporteri frumosi, dar noi suntem prea mici pentru a ne opune. De la un timp a inceput ca ligile 1 si 2 sa fie liga satelor si comunelor. Dupa urziceni, chiajna, mai apar si maciuca, recas :)). Maine o sa aud ca in liga 1 e ''Avantu Cerneteaz''

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da stiu ai dreptate nu e bine ce se intampla si eu sunt din cluj si sunt Uist pana la moarte si nici unul dintre suporteri nu vine la meciuri sa injure sau sa se bata vin sa cante si sa isi sustina echipa dar cu o conducere asa la carma LPF-ului nu avem ce face doar sa ne resemnam dar speranta moare ultima

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pacat , U Cluj este o echipa buna .. poate sa ajunga pe locul 7-8 .. dar , probleme financiare ii da inapoi ..

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...