Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Rakku

C.E. al LPF a aprobat schimbarea sistemului competiţional

Recommended Posts

Comitetul Executiv al LPF a aprobat propunerea de schimbare a sistemului competiţional al Ligii I, din 18 echipe la 14, în sistem play-off / play-out, începînd cu sezonul 2014/2015, a anunţat, Valentin Alexandru, secretarul general al ligii, într-o conferinţă de presă.

"Toate cele nouă cluburi reprezentate în acest Comitet Executiv, mai exact: CFR Cluj, Steaua, Dinamo, Pandurii, Concordia, Ceahlăul, Gaz Metan, CSMS Iaşi şi Viitorul Constanţa, au fost de acord cu propunerea de restructurare a Ligii I începînd cu sezonul 2014/2015, de trecere la sistem play-off/play-out cu 14 echipe. S-a ales intrarea începînd cu acest sezon pentru a permite celor care nu sunt de acord să aibă un an de pauză să se acomodeze, iar la finalul lui 2013/2014, dacă Adunarea Generală a LPF şi apoi Comitetul Executiv al FRF vor aproba, să se organizeze un baraj între locurile 13 şi 14 cu cîştigătoarele celor două serii de B", a declarat Alexandru pentru mediafax.

Conform lui Alexandru, în noul sistem cu 14 echipe vor exista două retrogradate în fiecare an.

Propunerea avizată astăzi de Comitetul Executiv al LPF va fi supusă la vot în următoarea Adunare Generală a LPF, a cărei dată de desfăşurare urmează să fie stabilită.

Sursa: www.gsp.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...