Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

maGeNN

Poli Timisoara se reinventeaza in liga a cincea, dar suporterii n-au parasit-o.

Recommended Posts

Fanii lui Poli au facut un show INCENDIAR in liga a V-a! Adversarii au crezut ca vor lua foc!

 

 

La primul meci disputat vreodata in nocturna in liga a cincea, fanii Politehnicii Timisoara au realizat un spectacol impresionant cu mii de torte aprinse pe stadion.

 

Echipa s-a impus cu 4-1 in fata lui AS Nadrag si e pe locul 2 in seria ei.

 

Video:

 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tUVBVooEoQg

 

 

 

Poze:

video-bestial-fanii-lui-poli-au-facut-un-show-incendiar-in-liga-a-v-a-adversarii-au-crezut-ca-vor-lua_1.jpg

 

video-bestial-fanii-lui-poli-au-facut-un-show-incendiar-in-liga-a-v-a-adversarii-au-crezut-ca-vor-lua_2.jpg

 

video-bestial-fanii-lui-poli-au-facut-un-show-incendiar-in-liga-a-v-a-adversarii-au-crezut-ca-vor-lua_3.jpg

 

 

video-bestial-fanii-lui-poli-au-facut-un-show-incendiar-in-liga-a-v-a-adversarii-au-crezut-ca-vor-lua.jpg

 

Partida ASU Politehnica - AS Nădrag are şi va avea ecouri în continuare. Spectacolul pirotehnic realizat după pauză de suporterii alb-violeţi a marcat cum se cuvine primul joc în nocturnă al echipei pregătite de Toni Foale şi despărţirea de jocurile de pe teren propriu până în 2013. "Show-ul" din tribune a subliniat şi un alt aspect, importanţa fanilor, pentru care ar trebui să se joace acest sport indiferent de divizie.

 

Prima nocturnă la "Judeţ" a fost sărbătorită cu zeci de torţe aprinse după pauză, tribunele şi peluza dinspre sud au fost cuprinse de flăcări controlate. Fumigenele, petardele care sunau continuu şi cântecele i-au făcut pe actorii din teren să se simtă mai degrabă ca la un clasic derby de Serie A.

 

Sursa:sport.ro si banatsport

 

Pe langa toate lucrurile astea ce s-au intamplat ieri: Poli este singura echipa care a avut si are nocturna in liga a 5-a , singura care suporterii is actionari patroni orice , pur si simplu suporteri le dau bani primele echipamentele orice chiar si singura echipa care are ghete personalizate cu stema echipei. Plus multe altele.

Am vrut sa va arat ca aceea echipa din divizia B , ACS Poli (ACS Recas) este doar o minciun , echipa primarului sa zic asa si ca noi timisorenii inca avem o iubire si iubirea noastra este aici in liga a 5-a.(ASU Politehnica Timisoara)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Foarte frumos, dar cand s-a facut acea fuziune cu fostul Rocar, AEK Bucuresti sau cum se numea, suporterii erau alaturi de echipa si nu vorbeau cum vorbesc acum despre ACS Poli. Cam aiurea, mi se pare mie.

 

Oricum, de apreciat atmosfera si faptul ca supoterii timisoreni fac asa ceva in Liga a 5-a.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sincer nici eu nu stiu , nu am varsta necesara.Dar in cazul asta cei de la Recas au venit pur si simplu tot staffu toti jucatori , noua timisoareniilor ne-a ramas doar stadionu.Nu ai cum Radule sa tii cu asemenea echipa.Atunci cu Rocar ma gandesc ca nu a fost chiar asa , o asa tranzitie.

Daca iubiti fotbalul in general nu zic neaparat de Poli cititi articolul asta: http://www.druckeria.ro/opinie-notti-magiche/

 

Asa au simtit toti cei care au fost pe stadion atunci.

A fost lume , copii , batrani , persoane bete , tot felu de oameni dar toti am venit pentru o singura chestie: Pentru iubirea fata de Poli.

Si iti spun sincer nu cred ca altii din Romania simt asta pentru echipa lor , a orasului.Nu cred ca ei ar mai fi asa "fani" daca ar fi in liga a5-a.

E de nedescris.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...