Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Radu_Toretto

Cat castiga artistii romani de sarbatori in 2012? Afla aici sumele.

Recommended Posts

Sumele prezentate se refera la onorariul artistului. In plus, asa cum este si normal, se adauga si sume pentru transport, masa, cazare si orice cheltuieli mai apar pe parcurs.

 

Cat-castiga-artistii-romani-de-sarbatori-in-2012-Afla-preturile-aici.jpg

 

Sa vedem asadar care sunt preturile artistlor de sarbatori in 2012:

 

Stefan Stan

 

Pentru un show de doua ore in noaptea de Revelion, artistul va incasa 11.000 de euro. Stefan Stan va canta live la Targu Jiu, impreuna cu trupa sa de noua muzicieni. Acest lucru s-a intamplat deoarece un om de afaceri si-a dorit sa il aiba la petrecere lui privata, indiferent de pret. Dupa o negociere la sange, s-a ajuns la aceasta fabuloasa suma, pe care o mai cer artisti precum Loredana sau Stefan Banica.

 

Stefan Banica

 

Cantaretul cere minim 7.000 de euro pentru un show cu durata intre juma.tate de ora si o ora. Suma se poate ridica si la 10.000 sau 11.000 de euro, in functie de eveniment. Aristul este deja obisnuit cu sali pline la concertele sustinute in locatii mari din Bucuresti, asa ca onorariul are o justificare.

 

Dan Balan

 

Frumusel si tinerel, Dan Balan canta pe minim 6.000 de euro. Dar pentru evenimente mai sofisticate sau ocazii speciale, artistul ajunge sa ia si 15.000 de euro. Faima adusa de "Crazy Loop" il ajuta sa se pastreze pe aceasta treapta din piata artistlor.

 

Alb Negru

 

Trupa este dispusa sa cante de sarbatori, aduc si dansatoare, totul pentru 3.000 euro. Atmosfera este intretinuta pentru aproximtiv doua ore.

 

Sylvia & Dj Rynno

 

Pentru un Revelion incendiar, Sylvia & Dj Rynno stiu sa pregateasca atmosfera potrivita. Onorariul artistilor pentru sarbatori este de 2.500 euro.

 

Celia

 

Va place de Celia, nu-i asa? Sexy si frumoasa, cantareata este pregtatita sa cante si de sarbatorile din acest an, contra sumei de 3.000 de euro.

 

Heaven

 

Cine vrea sa ii cante trei blonde sexy de sarbatori le poate contacta pe fetele de la Heaven. Pretul? 3.000 euro.

 

Ami

 

Lista cu fete frumoase nu se termina aici: si Ami canta de sarbatori, pentru 2.000 de euro. AMI, artista cu unul dintre cele mai spectaculoase debuturi de pe piata muzicala romanesca, se bucura de succes, numeroase aprecieri pozitive si o multime de cereri pentru concerte.

 

The dAdA

 

The dAdA este o trupa cu influente alternative, garage, indie si raggae, care activeaza din anul 2006 sub numele de `15 Grade`. Numele trupei a fost schimbat in The dAdA anul trecut, odata cu plecarea unuia dintre membri. Canta si de sarbatori, pentru 2.500 euro.

 

Free Deejays

 

Pentru un party cu muzica de dans si voie buna ii puteti rezerva de sarbatori pe Free Deejays, pentru 2.000 euro.

 

Pin-Up Girls

 

Daca va plac fetele care adopta tinuta vestimetara de tip pin-up si arata si foarte bine in ea, fetele acesta pot fi invitatele ideale de sarbatori, pentru 1.500 euro.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Va dati seama cati bani au acesti artisti ?:O

Ei tin in picioare Romania cu muzica lor (ma refer la topurile Internationale)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...