Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Radu_Toretto

Concurs: Câştigă bilete să vezi “Ho Ho Ho 2″.

Recommended Posts

ho-ho-ho-2-224x300.jpg

 

 

Acum 3 ani cinematografele găzduiau primul film românesc cu tema centrală Crăciunul. Comedia “Ho Ho Ho“, cu Ştefan Bănică şi Bogdan Iancu în rolurile principale, a fost un succes atât pe marele, cât şi pe micul ecran, fapt care a încurajat producătorii să realizeze o continuare. Din 23 noiembrie, Andreea Marin Bănică, Dragoş Bucur, Patricia Poslusnic, Gheorghe Visu, Dana Rogoz, Anca Ţurcaşiu şi Mirela Oprişor îţi aduc “Ho Ho Ho 2 – O Loterie de Familie”.

 

Răspunde (într-un comentariu) la întrebarea de concurs şi poţi câştiga una dintre cele 3 invitaţii la “Ho Ho Ho 2 – O Loterie de Familie“. Invitaţiile sunt pentru două persoane şi sunt valabile la cinematograful Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

 

Ce personaj interpretează Andreea Marin Bănică?

1. O mămică

2. O directoare de orfelinat

3. O pictoriţă

 

Nu rata o comedie despre miracolul Crăciunului, umor, emoţie şi speranţă de la MediaPro Pictures şi echipa care ţi-a adus “Ho Ho Ho”, “Naşa” şi “S-a Furat Mireasa”. Un film distribuit de MediaPro Distribution. Din 23 noiembrie în cinematografele din toată ţara. Mai multe aflaţi de pe pagina oficială de Facebook a filmului.

 

Synopsis: Vlad (Dragoş Bucur) este un poliţist care în timpul liber se deghizează în Moş Crăciun pentru diferite cauze nobile. Cu ocazia vizitei la casa de copii o cunoaşte pe Ema (Patricia Posluşnic), aşa că reacţionează imediat atunci când află că a dispărut şi pleacă în căutarea ei.

 

Fetiţa, sătulă de viaţa fără bucurii din orfelinat, are norocul să găsească într-o zi un bilet de loterie câştigător. Tocmai când începea să creadă că visele pot deveni realitate, află că biletul poate fi încasat doar în decurs de o săptămână, de către un adult.

 

Pentru că în Ioana (Andreea Marin Bănică), directoarea instituţiei în care se află, nu avea încredere, Ema pleacă să găsească pe cineva din lista de familii pe care reuşeşte să o ia din biroul directoarei. Cu ajutorul bunului său prieten, Cosmin, dar şi al lui Vlad, Ema va învăţa adevăratul sens al conceptului de „familie”, unul pe care niciodată nu îl anticipase.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...