Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Radu_Toretto

[News] Preturi Call of Duty Black Ops 2 / Vanzari record in UK.

Recommended Posts

Preturi Call of Duty Black Ops 2

 

451.jpeg

 

Call of Duty Black Ops 2 a ajuns in magazinele din Romania, fiind disponibil pentru Xbox 360, PC si PlayStation 3. Preturile sunt cuprinse intre 200 RON, varianta PC, si 250 RON, variantele PlayStation 3 si Xbox 360. Black Ops 2 pentru Nintendo Wii U va ajunge pe rafturile magazinelor din Europa pe 30 noiembrie, in aceeasi zi cu lansarea oficiala a consolei.

 

Actiunea din Black Ops 2 are loc in doua ere distincte, juma.tate din joc avand loc in anii 70-80, cea de-a doua juma.tate fiind plasata in viitor, in anul 2025. Alex Mason este eroul primei parti, din timpul Razboiului Rece, fiul sau (David) fiind protagonistul celei de-a doua parti, care are loc in timpul unui conflict dintre China si Statele Unite ale Americii.

 

Call of Duty Black Ops Declassified este titlul jocului lansat la aceeasi data pentru PlayStation Vita, pretul sau fiind in jurul sumei de 200 de RON.

Share this post


Link to post
Share on other sites

COD Black Ops 2, vanzari record in UK

 

454.jpeg

 

Call of Duty Black Ops 2, jocul celor de la Activision si Treyarch, a avut vanzari de peste 1 milion de exemplare in Marea Britanie, in primul week-end de la lansare. Doar trei jocuri mai reusisera aceasta performanta: FIFA 13, Call of Duty Black Ops, Modern Warfare 2 si Modern Warfare 3. Apetitul celor din UK pentru Call of Duty era cunoscut, trei jocuri din serie reusind aceasta performanta in ultimii ani. In Romania, Black Ops 2 a fost lansat tot saptamana trecuta, preturile din magazine fiind situate intre 199 si 249 RON.

 

Jocul are doua perioade distincte, prima parte a actiunii fiind plasata in anii 80 si avandu-l in prim plan pe acelasi Alex Mason, a doua parte fiind plasata in anul 2025 si-l are in rolul principal pe fiul lui Alex.

 

Varianta pentru Wii U va ajunge pe rafturile magazinelor la sfarsitul lunii noiembrie, in aceeasi zi cu lansarea oficiala a noii console de la Nintendo.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...